Mandag den 8. februar slår det helt nye Scandinova grossistcenter dørene op til 700 kvadratmeter med alt, hvad hjertet kan begære inden for gulve og tilbehør. ”Vi har knoklet siden nytår med at få lokalerne klar og glæder os til at åbne,” fortæller butikschef Morten Vassard.

Så er ventetiden forbi: Mandag den 8. februar 2021 åbner Scandinova officielt sit nye opgraderede grossistcenter på Trindsøvej 15 i Aarhus. Butikken omfatter 700 kvadratmeter, hvilket er næsten 500 mere end virksomhedens tidligere grossistcenter i Viby, der nu er lukket.

Masser af skarpe tilbud

På selve dagen er der masser af skarpe tilbud, som kan bestilles i forvejen og afhentes allerede fra morgenstunden, understreger butikschef Morten Vassard:

Vi har glædet os enormt meget til endelig at slå dørene op og har knoklet siden årsskiftet for at få alt klar. Nu er tiden desværre ikke til de store forsamlinger, og vi må derfor fejre åbningen inden for rammerne af de restriktioner, der gælder lige nu“.

Men det ændrer ikke på, at det bliver fantastisk at åbne, og vi glæder os til at servicere alle vores kunder med udgangspunkt i helt nye og forbedrede rammer. Der er masser af byggeaktivitet i regionen både nu og i de kommende år, og vi vil gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at hjælpe gulvfirmaerne bedst muligt“, siger han.

Over 6000 varenumre

Kunderne vil ud over Morten Vassard kunne få hjælp af salgsassistent Bjarne Schmidt. Han er netop kommet til Scandinova i december med syv års erfaring fra Tæppeland og ser frem til at hjælpe kunderne i den nye butik, der råder over mere end 6000 varenumre inden for gulve og tilbehør:

Jeg har altid syntes, at det er både spændende og givtigt at arbejde i gulvbranchen. Man møder en masse gode mennesker. Jeg glæder mig først og fremmest til at være med til at sikre, at gulvfirmaerne får den rette vejledning, så de kan nå trygt i mål med deres arbejde“.

Tidligere artikelNordisk turnaround giver pote i uforudsigeligt corona-år
Næste artikelTema: Sådan finder helende arkitektur ind i psykiatrien