Foto: PR //  Mosaikhjørnets afdeling i Aalborg

I løbet af 2020 flytter Mosaikhjørnet fra deres nyværende lejede lokaler på i Aalborg til Mosevangen i Svenstrup. Her har flise- og klinkevirksomheden netop investeret i en erhvervsejendom, som giver dem rum til at vokse og udvikle nye, spændende løsninger målrettet både håndværkere – såvel som boligejere.

Vækst, synlighed og satset på Aalborg og Nordjylland er blandt årsagerne til, at Mosaikhjørnet netop har investeret i en erhvervsejendom på i Svenstrup, lidt syd for Aalborg. Virksomheden kom til Aalborg for tre år siden, hvor de lejede sig ind i lokaler. Men som følge af stor efterspørgsel fra både boligejere såvel som håndværkere har de valgt for alvor at etablere sig i det nordjyske: 

“Da vi for tre år siden valgte at udvide vores forretning til Nordjylland og åbnede en afdeling i Aalborg, startede vi ud med at leje for at teste markedet af. Der viste sig hurtigt at være interesse for vores produkter, og der er i dag ingen tvivl om, at både håndværkerne og de private i Aalborg og resten af regionen vil os, og derfor tør vi også for alvor at satse på området ved at investere i egne lokaler”, forklarer direktør hos Mosaikhjørnet, Tanja Foged, og fortsætter:

“Her har vi fundet det perfekte sted på Mosevangen i Svenstrup, som ligger ud mod Hobrovej og således gør os langt mere synlige, end vi har været på Håndværkervej. Det er en fuldstændig oplagt placering for os, da mange af dem, der befinder sig i området, allerede er i markedet for byggeri som følge af de mange byggecentre og boligbutikker, der ligger langs vejen. Samtidig er det lettere at komme til fra Midtjylland, hvor mange af afdelingens kunder også kommer fra.”

Butik til håndværkerne og boligunivers til de private
Mosaikhjørnets ønske til de nye lokaler var, at de kunne rumme et håndværkerområde, således deres professionelle kunder får let adgang til de materialer, som de skal bruge. Derudover et showroom, hvor boligejerne kan lade sig inspirere af alverdens trends inden for fliser og klinker: 

“Det har altid været håndværkerne, der har været vores største målgruppe. Men det har med tiden vist sig, at de private i Aalborg og omegn også er interesserede i vores produkter, hvilket blandt andet er kommet til udtryk i vores showroom, som har været utrolig velbesøgt. Derfor vil vi nu lave endnu flere løsninger, der målretter sig til private kunder, hvor vi blandt andet vil introducere et helt nyt visuelt inspirationskoncept”, forklarer Mosaikhjørnets bolig- og indretningsrådgiver, Mette Kamilla Maan, og fortsætter:

“Her planlægger vi at lave et boligunivers, hvor vi fremviser eksempelvis bade, køkkener og bryggerser, der er totalindrettet og derfor viser, hvordan fliser og klinker kan være en aktiv medspiller i boligindretningen. Vi vil således skabe et helstøbt livsstilskoncept til de private, hvor det er muligt at købe alt lige fra køkkenrulleholderen til toiletspanden, der bliver fremvist i det nye showroom, mens vi også vil gøre det mere tydeligt, hvordan fliser kan bruges til meget andet end bare vægge og gulve. Det gælder eksempelvis møbler, sengegavle og lignende.”

Kreativ udfoldelse
Aalborg-afdelingen kommer til at blive den første af Mosaikhjørnets tre afdelinger i landet, som ruller det nye koncept ud, hvor man kan opleve komplette miljøer.

”Med de nye lokaler får vi virkelig mulighed for at folde os kreativt ud og prøve nogle ting af, som ikke hidtil har været afprøvet. Vi får mere plads og dermed en høj grad af fleksibilitet og kan således – fordi vi ejer lokalerne – eksempelvis også dekorere bygningen med vores facadefliser og på den måde fremvise endnu flere af vores løsninger. Og det kommer til gavn både for de private og professionelle, der handler hos os”, slutter Mette Kamilla Maan.

Mosaikhjørnet overtager de nye lokaler i Svenstrup den 1. marts, hvor virksomheden går i gang med at klargøre dem, så de i sensommeren er klar til, at interesserede boligejere og håndværkere kan komme forbi. De nye lokalerne er på hele 513 kvadratmeter, som Mosaikhjørnet kan anvende til udstilling og butik.

Tidligere artikelKorkgulve skaber lunt miljø hos børneinstitution
Næste artikelVindueskonsulent fylder 60 år