Cembrit lancerer Cembrit Windstopper Handy, som er en ny smart tilføjelse til deres velkendte serie af vindspærreplader. Den nye udgave er lettere og har samtidig en ergonomisk korrekt størrelse, hvilket gør pladen nemmere at håndtere for både håndværkere og gør-det-selv-folk.

Der er i dag et stigende fokus på godt arbejdsmiljø med ergonomisk korrekte materialer i byggebranchen. Cembrit vælger derfor nu at optimere udvalget af vindspærreplader med et nyt format, der går under navnet Cembrit Windstopper Handy. Produktet er en lettere og mindre udgave af deres Cembrit Windstopper Basic og Extreme, der med en ergonomisk korrekte størrelse på 9x600x1200 mm er nemmere at montere.

Cembrit Windstopper Handy er ligeledes praktisk at transportere, da den med sin mindre størrelse let kan fragtes i større partier på en trailer, og håndværkeren derved nemt kan transportere vindspærrepladerne i sin varevogn. Den nye Cembrit Windstopper Handy er som de velkendte størrelser af Cembrit Windstopper Basic og Extreme produceret i uorganisk og slidstærk fibercement, som ikke svækkes af regn, blæst eller barskt vintervejr. Pladerne er af et materiale, udstyret med en høj pH-værdi, der gør det modstandsdygtigt for råd og svamp. Vindspærrepladerne vil derfor ikke rådne eller nedbrydes og svækkes af fugt.

Tidligere artikelEffekten af arkitektur skal forskes i af AART
Næste artikelSalget af vinduer og døre i Trekantsområdet styrkes med ny salgskonsulent hos Glaseksperten