To af byggebranchens stærke profiler tiltræder som bygherrerådgivere i Linear CM.

Henry Høitbjerg og Søren Peter Nielsen varetager Client Construction ydelserne, og dermed tager Linear CM næste skridt i udviklingen som én af branchens foretrukne byggerådgivere.

Med sig har Henry Høitbjerg og Søren Peter Nielsen tilsammen mere end 55 års erfaring, fra nogle af landets største byggevirksomheder, både fra entreprenørbranchen, fra den traditionelle bygherrerådgiver og fra politiske bygherreorganisationer, herunder almene boligselskaber og roller som delegeret bygherre.

Karriereveje, der har skabt visionen om den utraditionelle bygherrerådgiver, hvor fokus er på parametrene tid, økonomi og bygbarhed, i rollen som bygherres uvildige sparringspartner og kompetencebank, gennem alle byggeriets faser.

Visionen for Linear CM er at samle et team med stor erfaring i alle byggeriets faser. Internt løser vi opgaver gennem vidensdeling på kryds og tværs mellem fagspecialister og projektledere. Med Henry og Søren Peter til at varetage Client Construction ydelserne, styrker vi indsatsen, om at gå forrest i kampen, for at skabe bygbare projekter for landets bygherrer, Michael Degn, founder Linear CM.

Søren Peter Nielsen

Søren Peter Nielsen har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen, hvoraf de 23 år er inden for den almene sektor, primært indenfor områderne: delegeret bygherre, projektledelse, helhedsplaner, beboer håndtering, afdelingsbestyrelser, politisk ledede organisationer, kommuner, byggeretslige forhold mm. Søren Peter har udarbejdet 13 renoverings- og helhedsplaner, været ansvarlig for renovering til 2020-krav og så har han haft ansvaret for renovering og nybyggeri af mere end 3.000 almene boliger, både i egne afdelinger og i administrerende afdelinger. Derudover har Søren Peter deltaget i både nationale og internationale udviklingsarbejder om energieffektiv renovering.

Henry Høitbjerg

Henry Høitbjerg kender byggebranchen ind og ud med mere end 25 års erfaring som byggeleder, projekteringsleder, projektleder, bygherrerådgiver og ansvarlig for risiko- og økonomistyring inden for nybygning og renovering af boliger og erhverv. I rollen som projekteringsleder og bygherrerådgiver arbejder Henry særligt med processen omkring samarbejdet og de udfordringer, som hver dag udspiller sig i komplekse byggerier. Henry arbejder derudover med risikohåndtering og udbudsstrategi med projektet i centrum.

Tidligere artikelNu lyder startskuddet til Green Hills
Næste artikelDansk proptech-startup udfordrer traditionelt marked med deres video-dørtelefon