Det kan være stejlt op ad bakke at etablere en lift i en fredet ejendom, men Botved har ekspertisen til at minimere processen og udgifterne. Det oplevede The Villa Workspace til fulde, da de åbnede kontorhotellets café-, lounge- og mødefaciliteter for kørestolsbrugere i september 2019.

Arkitektonisk flot løsning

Det hypermoderne kontorhotel Villa Workspace ligger med direkte udsigt til Peblinge Sø og er på kort tid blevet knudepunktet for en række iværksættere og etablerede virksomheder. Den gamle, fredede villa på Ewaldsgade 7 blev i 2018/19 gennemrenoveret af de danske arkitekter Studio Heima, som foruden etablering af de mange møde-, kontor- og konferencefaciliteter også udnyttede ejendommens 400 kvadratmeter store terrasse til The Villa Café. Her har både de professionelle brugere af huset, men også omverdenen, adgang til et inspirerende mødested med god kaffe og lækre småretter. Tilgængeligheden for bevægelseshæmmede er sikret med en diskret PL20 lift, som er udført i samme Københavnerblå farve som villaens vinduer og døre.

”Botved fik æstetik, funktion og økonomi til at hænge sammen på en endnu bedre måde, end vi havde drømt om”, fortæller Lauge Martin Møller, asset manager i Nectar Asset Management og medejer af Villa Workspace.

Enestående service sikrede effektivt procesforløb      

Det var Villa Workspaces arkitekter, der pegede på Botved som liftleverandør, og efter den obligatoriske udbudsrunde var Lauge Martin Møller ikke i tvivl om valget:

”Botved havde de bedste referencer og gjorde et godt og troværdigt indtryk lige fra første møde. Mads Peter Poulsen, som håndterede opgaven, havde ja-hatten på fra start til slut. Han udviste en knowhow og entusiasme, som straks gjorde os trygge ved samarbejdet. Vi fik præsenteret en smuk og gennemtænkt løsning, der tilmed viste sig at koste langt mindre end forventet. Alle de komplicerede myndighedskrav til at etablere udendørs installationer på en fredet bygning havde Botved også fuldt styr på. Mads kørte sagen igennem på rekordtid takket være en outstanding service, hvor han altid var parat med et svar eller en løsning døgnet rundt. Så selv om vi havde ekstremt stramme leveringskrav, formåede Botved at levere til tiden, så vi kunne få åbnet Caféen for offentligheden som planlagt. Næste gang, vi skal have løst en tilsvarende opgave, er der derfor heller ingen tvivl om, at det bliver i samarbejde med Botved.”

Om Villa Café

Villa Café bygger på et innovativt koncept, der kombinerer en multifunktionel café med et kreativt knudepunkt og arbejdsområde samt en lounge. Caféen er åben for både walk-ins, almindelige cafégæster og lejere på kontoret. Den unikke udsigt over den private have og Peblinge-søen gør caféen til det perfekte sted at tage en velfortjent pause, mens du nyder lækkerierne skabt af folkene bag La Esquina og Plenum.

Tidligere artikelStor rammeaftale om vandledningsarbejder for HOFOR genvindes af NCC
Næste artikelHansson & Knudsen A/S og FAB har indgået aftale til 413 mio. kr.