Denne nyhed er oprindelig bragt på nytfrabyggeriet.dk

Gipsproducenten Knauf tager næste step i den grønne omstilling og ansætter Sofie Witte som ny sustainability manager. Sofie Witte skal sikre bæredygtighed i alle processer og referer direkte til adm. direktør Morten Søborg.

Sofie Witte er kandidat i politik og administration fra Aalborg Universitet i 2017 og har specialiseret sig i bæredygtig erhvervsudvikling. Hun har tidligere arbejdet som projektleder hos TL-Byg, hvor hun havde til ansvar at udvikle en bæredygtighedsstrategi for virksomheden.

Med ansættelsen af Sofie Witte tager vi næste skridt i den grønne omstilling. Sofie får til ansvar at sikre bæredygtighed i alle vores interne processer og etablere partnerskaber udenfor organisationen med henblik på at få en mere bæredygtig fødekæde”, siger adm. direktør Morten Søborg.

Knauf A/S i Hobro er en del af den familieejede Knauf Gruppe med hovedkontor i Iphofen, Tyskland. På verdensplan er der omkring 35.000 medarbejdere, hvoraf de 200 er ansat i Danmark. Knauf er medlem af Green Building Council og har arbejdet målrettet med at reducere affald og genanvende gips i mere end 30 år.

Tidligere artikelNy salgsdirektør til Platform.as
Næste artikelNy analyse: Byggeriet har brug for standarder til den grønne omstilling