Foto: PR // Alex Badstue Jørgensen

Alex Badstue Jørgensen er netop ansat som ny projektkonsulent i gulvvirksomheden Timberman. Han har stor erfaring inden for projektsalg i gulvbranchen, og skal være med til at styrke salget af projekter hos Timberman, der sigter mod flere opgaver for både det offentlige og det private. 

Alex Badstue Jørgensen er 51 år og netop tiltrådt stillingen som projektkonsulent hos Timberman i Hadsund, hvor han nu skal bidrage til at styrke deres fokus på projektsalg af virksomhedens gulvløsninger. På nuværende tidspunkt er salget af gulve til større byggerier nemlig i vækst hos virksomheden:

“Vores projektsalg stiger støt, og særligt byggeri med vores CO2-positive korkgulve er i stigning på grund af det øgede fokus på bæredygtighed i byggebranchen”, siger Mogens Fisker, der er adm. direktør hos Timberman, og fortsætter:

“Med ansættelsen af Alex ønsker vi således at understøtte den nuværende aktivitet samt øge fokus på salget af projekter i både det private og det offentlige. De er en vigtig del af vores samlede salg, og med Alex’ stærke kompetencer inden for netop salg samt indgående kendskab til gulvbranchen og projektbyggeriets dynamik satser vi på at skrue op for både antallet og omfanget på sigt.”

Som projektkonsulent vil Alex få det primære ansvar for projekter inden for både nybyggeri og renovering, hvor han skal opbygge et godt samarbejde med arkitekter, bygherrer og entreprenører. Hertil skal han dække hele det danske marked og sælge gulvløsninger til større byggesager, som kun er på tegnebrættet.

Alex har tidligere arbejdet med salg og rådgivning hos virksomheder som Invita Køkkener, T S Huse Aalborg og Danmarks største B2B salgsorganisation, Würth Danmark. Og senest kommer han fra en stilling som projektsælger hos gulvvirksomheden Tarkett, hvor han har opbygget en stor ekspertise inden for feltet.

“Jeg er kommet rigtig godt i gang, og jeg ser frem til at bringe min salgs- og brancheerfaring i spil og derigennem være med til at intensivere salget af Timbermans kvalitetsgulve til byggeprojekter”, lyder det fra projektkonsulent hos Timberman, Alex Badstue Jørgensen.

Tidligere artikelNytænkt arkitektur kræves til nye aktivitetsformer
Næste artikelSchmidt Hammer Lassen Architects, SLA og Rambøll vinder Meierikvartalet-sitet i konkurrencen om Ibsen Bibliotek i Skien