Foto: PR // Altro Danmark

Altro Danmark har hentet Martin Fyhn ind som ny konsulent i det sydlige Jylland og Fyn. Han skal rådgive såvel arkitekter som udførende om Altros designmuligheder. 

Martin Fyhn, 44, har arbejdet mange år i gulvbranchen med salg, service og forretningsdrift, blandt andet som direktør for en række Garant-forretninger i det sydlige Jylland. Senest kommer han fra en stilling som adm. direktør i Skiltestedet Vejle. 

Fokus på lokal rådgivning med stærk profil
Martin Fyhn ser frem til at vende tilbage til gulvbranchen og servicere udførende og projekterende primært i det sydlige Jylland og på Fyn, men også på Sjælland, når behovet opstår: 

“Det er en spændende og meget dynamisk branche med en rivende produktudvikling og et stort fokus på faktorer som design, funktionalitet og bæredygtighed. Jeg ser derfor frem til at komme ud til kunderne, snakke med dem om deres projekter og sikre, at de får de rette løsninger fra starten,” fortæller han og suppleres af Michael Persson, der er nordisk salgschef hos Altro:  

“Martin kommer med stor erfaring, indsigt i markedet og et omfattende branchenetværk, og han har været med til at opbygge både forretning og salg med stor succes mange steder gennem årene. Jeg er derfor overbevist om, at han er den helt rette til at styrke vores rådgivning og kunderelationer i området.”

Inspirere til nye måder at gøre tingene på
I 1996 blev Martin Fyhn udlært tømrer hos tømrermester Eriks Skovs efterfølger i Kolding. Efter tre år som svend, blev han i 1999 ansat som trægulvsmontør hos Garant i Kolding, hvor han blev i fire år.  

Efter en periode som selvstændig gulvmontør blev han derefter hentet ind som direktør til Garant Brørup og senere Garant Vejen. Fra 2011 frem til 2017 var han direktør i Støcbo Gruppen i spidsen for Garant Støcbo Erhvervsgulve, Garant Esbjerg, Svane Køkkener i Esbjerg, Støcbo Senge samt Zone Esbjerg. Senest har han 2017-2020 været adm. direktør i Skiltestedet Vejle. 

“Altro er kendt som et højkvalitetsbrand, og for mig har det været afgørende, at jeg kan stå 100 procent inde for kvaliteten af løsningerne. Samtidig er det utroligt vigtigt, at vi som leverandører ikke kun står klar med teknisk support, men også kan levere inspiration til nye måder at gøre tingene på, og det glæder jeg mig til at hjælpe kunderne med,” slutter han af.   

Tidligere artikelZÜBLIN etablerer ny forretningsenhed og ansætter ny teknisk direktør
Næste artikelFleksibelt tagpap til nye tage og renoveringer