Foto: PR // Nikolaj Overballe, Distriktschef Østdanmark, ESS Nordic A/S

Verdens største producent af designafløb, Easy Sanitary Solutions (ESS), ansætter Nikolaj Overballe til at varetage salget i Østdanmark med sin indgående brancheerfaring fra Unidrain, Oras og Pressalit.

For nyligt ansatte ESS Nordic A/S tidligere Unidrain topchef Peter Secher, som markerede producentens plads i Norden. ESS Nordic vil være førende leverandør til nordiske badeværelser og gøre det let for håndværkeren at levere kvalitet og nyskabende løsninger til slutbrugeren.

“Med Nikolaj Overballe ombord får vi en erfaren distriktschef, der forstår installatøren og kender til de udfordringer og muligheder, der er for designafløb og badeværelsesløsninger på det danske marked. Nikolaj kommer til at få en stor produktportefølje at arbejde med, og jeg ser frem til rejsen med at udbrede kendskabet til hele porteføljen,” lyder det fra Peter Secher.

Nikolaj Overballe kommer senest ASSA ABLOY, men har 10 års erfaring fra VVS-branchen. Derfor har han kendskab til netop de kundesegmenter, der er væsentlige for ESS Nordic, og han ser frem til at profilere ESS produkterne i det danske marked: 

“ESS er en stor og professionel koncern med det største sortiment indenfor designafløb. Bredden i sortimentet, ser jeg som en styrke, og det giver flere valgmuligheder. Desuden forbedrer ESS installationsprocessen med nogle meget fleksible løsninger, der ikke eksisterer på markedet i dag. Det glæder jeg mig til at præsentere,” siger Nikolaj Overballe og fortsætter: 

“Min fornemmeste opgave bliver at være tæt på markedet og komme med unikke løsninger, der gør hverdagen nemmere for håndværkeren. Derfor ser jeg også frem til at genoptage samarbejdet med kunder og forretningsforbindelser, som jeg har haft gennem mange år i branchen.”

Tidligere artikelKøbenhavns Kommune mangler små boliger
Næste artikelAART og Årstiderne Arkitekter er finalist til MIPIM Awards