Foto: Gefion Group, PR // Erhvervsejendom på Amager Strandvej er blevet solgt til tysk fond.

Gefion Group udvikler et større område på 40.500 m2 med ca. 300 boliger, kontorer, mindre butikker og caféer. Og som led i dette udviklingsprojekt har virksomheden netop solgt en eksisterende kontorejendom på ca. 9.300 m2 til den tyske fond, Quadoro Sustainable Real Estate Europe.

Amager Strandvej har gennem de sidste 10 år været igennem en gevaldig forvandling, hvor der både er bygget nye ejendomme og renoveret eksisterende. Amager Strandpark er som et rekreativt område blevet etableret, samt udvidelsen af Metroen der har gjort det muligt at komme hurtigt og bekvemt til og fra Amager. En udvikling der har skabt en større interesse for området.

Den erhvervsejendom, som Gefion Group netop har solgt til den tyske fond, Quadoro Sustainable Real Estate Europe, blev erhvervet i december 2017. Ejendommen er efterfølgende blevet udviklet og delvist renoveret. I april sidste år flyttede Ordnung Office Hotel ind på knap 1.900 kvm. Derudover arbejdes der på at etablere en privat daginstitution med både vuggestue, børnehave og udflytterbørnehave. De yderligere planer er at etablere et stort fitnesscenter. Alt sammen faciliteter, der vil skabe et godt nærmiljø til de mange kommende beboere, som inden for cirka et års tid kan flytte ind i de 300 boliger, som Gefion Group nu er ved at opføre i området. 

“Byggeriet langs Amager Strandvej er det sidste inden området kan kaldes helt færdigudviklet, og derfor oplever vi en stigende interesse for området fra både inden-og udenlandske investorer. Salget af ejendommen til Quadoro er sket i samarbejde med NCAP, RED Cushman Wakefield, Accura og Bruun & Hjejle” siger Thomas Færch, CEO i Gefion Group A/S

Tidligere artikelBæredygtig udvidelse af MOE-domicil 
Næste artikelNytænkt arkitektur kræves til nye aktivitetsformer