Foto: PR 

Dyson har netop præsenteret en banebrydende håndtørrer med lavt energiforbrug og markedets hurtigste tørring – Dyson Airblade 9kJ. Den bruger op til 87 procent mindre energi i Eco-mode sammenlignet med lufttørrere med varm luft og udleder samtidig op til 85 procent mindre CO2 pr. tørring sammenlignet med papirservietter. 

Efter mere end 700 prototyper har Dyson nu lanceret den nye Dyson Airblade 9kJ – den hidtil mest støjsvage håndtørrer, der med sit design og indbyggede luftstrømsteknologi tørrer hænderne på kun 10 sekunder. 

Den nye håndtørrer er betjeningsfri og udført i rustfrit stål, og er designet til offentlige toiletter, kontorer, shoppingcentre, restauranter, offentlige rum, forlystelsesparker, skoler, hospitaler og hoteller. 

Inde i maskinen ligger Dysons digitale V4-motor, der kører med op til 75.000 omdrejninger i minuttet og sender en luftstrøm ud med en fart af 624 kilometer i timen. Luften passerer ud gennem to 0,45 mm kurvede udgange og følger konturerne på hånden, så vandet presses væk på kortere tid.  

Et fleece-foret HEPA-filter i glasfiber fanger 99,95 procent af partiklerne inkl. bakterier og vira fra luften i toiletrummet. Det sikrer helt ren luft på hænderne.

Tidligere artikelStor teglfusion med det bedste fra to verdener
Næste artikelSampension henter brancheprofil som ny ejendomschef