Foto: Würth Danmark // TigerFlex Double

Würth har lanceret Danmarks første innovative og vendbare montagehandske. TigerFlex Double er lanceret med fokus på miljøet. 

Med montagehandsken TigerFlex Double lancereres Danmarks første montagehandske, som desuden passer på både højre og venstre hånd. Handskens overhånd og håndflade ens, hvilket gør den meget brugervenlig. Da handsken kan vendes og bruges på begge hænder, er den mere miljøvenlig end tidligere sete handsker på markedet.

Innovativ proces i produktudviklingen
Det er muligt at bruge TigerFlex Double på begge sider og på begge hænder, fordi at fingrene er strikket i et fleksibelt materiale med specialiserede bøjezoner. Udover dette  handsken også en blød og åndbar nitrilbelægning med TigerGrip på begge sider. 

Den specielle nitrilbelægningen på handsken gør den mere åndbar end før set på montagehandsker. Den ekstra nitrilbelægning gør handsken mere støv- og vandafvisende.

Èn handske til alle opgaver
TigerFlex Double er det nyeste skud på stammen i Würths produktlinje TigerFlex, som består af montagehandsker til håndværkere. Alle TigerFlex handsker er endvidere udviklet og produceret med fokus på moderne og innovativ teknologi og er kendetegnet ved et kompromisløst materialevalg.

Tidligere artikelEt miks af unge og ældre medarbejdere er en succes
Næste artikelTidligere alderdomshjem indstillet til Renover prisen 2020