Sikring af byrum er nærmest blevet synonym med grimme og påtrængende betonklodser, som konstant minder forbipasserende om at et terrorangreb kan være lige om hjørnet. Vores nye løsninger udfordrer denne traditionelle opfattelse af hvad byrumssikring er, og hvordan byrumssikring skal se ud. Vi introducerer således certificeret og multifunktionelt inventar til sikring af byrum som falder naturligt i ét med omgivelserne.

Traditionelt set har sikring af byrum og andre offentlige steder været set som et nødvendigt onde, hvorfor der ofte ikke tænkes på hverken form, æstetik eller udtryk, når nye løsninger bliver installeret. Dette resulterer alt for ofte i grimme og påtrængende løsninger, som konstant minder forbipasserende om faren ved at bevæge sig rundt i vores samfund.  

Inventar til sikring af byrum kan være multifunktionelt som fx denne bænk og plantekumme, der også er certificerede sikringsløsninger.

Med vores nye serie af byrumsinventar ønsker vi at skabe sikkerhed – ikke frygt. Ved at kombinere almindeligt byrumsinventar som fx bænke, plantekummer, skraldespande og cykelstativer med et højt niveau af sikkerhed, blender løsningerne naturligt ind i omgivelserne uden at give anledning til frygt.

Multifunktionel pullert med et højt niveau af sikkerhed som også kan bruges som cykelstativ.

Crash-testet og certificeret byrumsinventar

Alle vores produkter til byrumssikring er crash-testede og certificerede i henhold til internationale standarder – PAS 68,  IWA-14 og PAS 170. Dette giver vished for, at alle løsninger standser det køretøj produktet er testet imod. Vores løsninger kan således stoppe alt fra et 2,5 tons køretøj med 16 km/t til en 7,5 tons lastbil med 80 km/t.

Byrumssikring kan være dekorativt og passe naturligt ind i omgivelserne.

Byrumsinventar med stor designfrihed

Når byrummet skal sikres, er design ligeså vigtigt som sikkerheden. Byrumsinventar skal være indbydende, æstetisk tiltalende og passe til omgivelserne.

Vi tilbyder et stort udvalg af pullerter til sikring af byrum i forskellige former, farver og udtryk.

Intet byrum er ens. Derfor tilbyder vores produkter stor designfrihed. Vi har fx mange typer covers til pullerter samt mange forskellige typer plantekummer og bænke. Har du et helt specielt ønske til form, farve eller udtryk, kan vi helt sikkert også finde ud af dette.

Denne artikel er oprindelig bragt på kibo.dk

Tidligere artikelNy direktør i Celsa vil tættere på elementfabrikkerne
Næste artikelKingo vinder Den Grønne Ærespris 2020