Vand & Kloak og VVS-grossist Brødrene Dahl har i mange år haft stor succes med deres elevprogrammer. Selvom virksomhederne må kæmpe om eleverne, er interessen for en elevplads stor, og flere bliver fastansat efter de er udlært. 

I starten af september startede et nyt kuld elever op i Brødrene Dahls elevprogram, der både omfatter handelselever og logistikelever. Den landsdækkende Vand & Kloak og VVS-grossist har ikke været betydeligt mærket af corona-krisen, og selskabet har lige budt velkommen til 23 spirende handelstalenter og fem logistikelever, der er i gang landet over. 

Vi har haft rigeligt at se til trods corona, og vores elevprogram kører også som det plejer, selvfølgelig med de nødvendige forbehold, så det er sikkert for alle at møde på arbejde,” siger Thomas Juul, HR-direktør i Brødrene Dahl, og fortsætter:

Vores elever har en stor værdi for os som virksomhed, så vi gør en dyd ud af at have elevforløb, der virkelig batter. Når vi hvert år er ude på handelsskoler til karrieredage, lytter vi meget til, hvad eleverne interesserer sig for og spørger ind til. Vi oplever en stor nysgerrighed på, om der er fremtidshåb for dem i Brødrene Dahl

Der er aldrig nogen garantier, men faktisk viser historien i Brødrene Dahl, at en god portion elever hvert år bliver fastansat i foretagendet, når de er udlærte.  

Et elevprogram med plads til alle
Brødrene Dahl har haft succes med sine elevprogrammer i mange år. I en mandsdomineret branche er de opmærksomme på at tilbyde et forløb med plads til alle, og ser da også at kønsbalancen ændrer sig fra år til år.

Vi kan ikke komme udenom, at vi er i en mandsdomineret branche, men vi ser heldigvis flere kvinder søge elevprogrammerne år efter år. Vi har en klar oplevelse af, at vi opnår bedre resultater, når der er større diversitet blandt eleverne. Derfor er vi meget opmærksomme på at sørge for, at Brødrene Dahl er et sted man kan se sig selv uanset køn, alder, baggrund med videre,” siger Thomas Juul, HR-direktør i Brødrene Dahl.

Selvom der er hård konkurrence om eleverne virksomhederne imellem, modtager grossisten for VVS og Vand & Kloak hvert år ansøgninger fra mange kvalificerede elever.

Tidligere artikelAltan.dk angriber det professionelle udlejningsmarked
Næste artikelLITE A/S får projektansvarlig til teamet