AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, kan torsdag den 18. juni klokken 11.00 sammen med totalentreprenøren, 5E Byg, fejre rejsegilde for Østbryggen ved Isefjords Allé i Holbæk, hvor AP Ejendomme opfører 34 attraktive svanemærkede lejeboliger. Pressen er velkommen ved rejsegildet.

I starten af januar kunne AP Ejendomme og 5E Byg tage første spadestik til opførelsen til Østbryggen ved Isefjords Allé 29 i Holbæk, hvor AP Ejendomme opfører 34 moderne svanemærkede lejeboliger. Opførelsen af boligerne skrider planmæssigt frem, og nu er det håndværkernes tur til at blive fejret, når der torsdag den 18. juni klokken 11.00 fejres rejsegilde for de 34 boliger.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, glæder sig over at kunne fejre rejsegilde for Østbryggen, hvor boligerne bliver fra 69-134 kvadratmeter.

Det er altid en særlig dag, når vi kan fejre rejsegilde for et byggeri. Og det er det også denne gang. For håndværkerne udfører et rigtig godt stykke arbejde, og tidsplanen kører, som den skal. Dermed kan vi helt efter planen aflevere nøglerne til de kommende lejere i løbet af april 2021“, siger Peter Olsson.

Fælles for de 34 lejeboliger er, at de alle får egen altan eller terrasse, ligesom der bliver et åbent og inkluderende fælles opholdsareal for de kommende beboere. Samtidig har Østbryggen en af de bedste beliggenheder i Holbæk.

Østbryggen har en særdeles attraktiv placering ved Holbæk Havn, hvor de kommende beboere har adgang til både natur og Holbæks byliv. Herudover er Holbæk en kommune, der hele tiden udvikler sig og følger med tiden. Holbæk har en god infrastruktur, der gør det muligt hurtigt at komme rundt i landet“, siger Peter Olsson.

Hos 5E Byg ser de frem til at kunne være med til at fejre rejsegilde for Østbryggen.

Med rejsegildet er vi nået til en ny milepæl i opførelsen af Østbryggen, som er en opgave, vi er glade for at kunne være med til at realisere. Det er et ambitiøst projekt, som AP Ejendomme opfører, og vi ser frem til at fejre rejsegilde for boligerne“, siger direktør i 5E Byg, Torben Nielsen. 

Tidligere artikelLindbjergskolen i Herning kåret til årets skolebyggeri 2020
Næste artikelKlargøring til byggestart på 10.000 kvm. i Risskov Engby