Aalborg Portland ny managing director Peter Birkegaard

Med ønsket om at styrke ledelsen har Aalborg Portland A/S fra den 1. november 2022 ansat Peter Birkegaard som ny Managing Director. Peter Birkegaard, der kommer fra en stilling som fabriksdirektør hos vindmølleproducenten Siemens Gamesa, vil få ansvaret for Aalborg Portlands danske cementproduktion og herunder ikke mindst bidrage til virksomhedens bæredygtige omstilling.

Den nordjyske cementproducent Aalborg Portland A/S har fra den 1. november 2022 ansat Peter Birkegaard som ny Managing Director. 49-årige Peter Birkegaard vil referere til Søren Holm Christensen, der er adm. direktør for Aalborg Portland i Norden og Baltikum. Michael Lundgaard Thomsen vil fremover indgå i Peter Birkegaards lederteam som direktør og Chief Commercial Officer.

“Aalborg Portland befinder sig aktuelt i en brydningstid, hvor blandt andet vores danske cementproduktion og produktionsfaciliteter i de kommende år vil gennemgå en stor udvikling. For at sikre, at vi kan opfylde vores ambitiøse mål, herunder vores ambitiøse klimamål, har vi valgt at styrke organisationen, samtidig med Michael Lundgaard Thomsen kan videreføre og fokusere på bæredygtighedsrejsen. Derfor er vi også utroligt glade for at kunne byde en kapacitet som Peter Birkegaard velkommen,” siger Søren Holm Christensen, CEO for Aalborg Portland Nordic & Baltic Region.

Peter Birkegaard kommer til Aalborg Portland fra en stilling som fabriksdirektør hos vindmølleproducenten Siemens Gamesa Renewable Energy, hvor han ligeledes tidligere har bestridt rollen som teknisk direktør. Peter Birkegaard har i alt mere end 24 års erhvervserfaring fra multinationale industrivirksomheder – bl.a. med fokus på langsigtet strategi, procesoptimering og anlægsinvesteringer og -initiativer.

Tidligere artikelHotelaftale til Recharge City løfter niveauet – for transportbranchen og hele området
Næste artikelEntreprenør sadler om: Vi skal vende klimakampen på hovedet