Det er kun to uger siden, at 1927 Estate valgte Adsbøll som entreprenør til projektet på 32.000 m2 i Vallensbæk Strand. Nu indgår de to virksomheder endnu et samarbejde.

Denne gang drejer det sig om 144 lejligheder på den gamle GASA-grund i Tilst ved Aarhus, som i dag går under navnet Blomsterhaven. Her har 1927 Estate som bygherre allerede opført og udlejet over 300 boliger.

”Vi ser frem til – i tæt samarbejde med Adsbøll – at opføre endnu en gennemtænkt ejendom i Blomsterhaven, hvor vi kan trække på vores erfaringer fra tidligere projekter i området, som vi har et rigtigt godt kendskab til,” fortæller ejendomsudvikler hos 1927 Estate, Saracamilla Schriver.

Projektet udgør 7.108 m2 og påbegyndes allerede i januar 2021. De første beboere forventes at flytte ind 11 måneder senere i december 2021.

”Vi glæder os over at have indgået endnu en aftale med 1927 Estate – denne gang om byggeriet af Gasa C. De sidste måneder har vi i tæt og konstruktivt samarbejde med 1927 Estate og rådgiverteamet lagt sidste hånd på projekteringen, og nu er vi klar til at gå i jorden primo januar på de fire bygninger. Vi har delaflevering over de kommende 13 måneder i takt med byggeriets færdiggørelse,” fortæller projektudviklingsdirektør i Adsbøll, Henrik Koch, og fortsætter:

”Gasa C bliver et spændende byggeri, hvor der er lagt mange tanker og overvejelser ind i arkitektur og materialevalg – herunder DGNB-certificering. Og vi glæder os nu til at gå i jorden.”

Akademiingeniør Svend Poulsen A/S, KAARK og ARKPLAN er rådgivere på projektet.

Tidligere artikelTrævirksomhed sætter nye mål efter rekord
Næste artikelLjungdahl A/S går fra at være leverandør til producent med stor succes