Modulproducenten Scandi Byg har netop ansat Paul Donhou som ny produktionschef. Paul har siden 2018 været projektleder på Scandi Bygs byggepladser, men nu får han sin daglige gang i Løgstør, hvor han skal varetage og udvikle produktionen af de bæredygtige og innovative modulløsninger.

Markedet for modulbyggeri er markant stigende. Det skyldes blandt andet, at det bidrager til den bæredygtige dagsorden med hurtigere byggetid og montage, lettere transport og ikke mindst stor genanvendelighed. Det mærker man tydeligt hos Scandi Byg, der er markedsførende inden for bæredygtigt byggeri, og som er en af Danmarks eneste byggevirksomheder med grundlicens til svanemærkede byggerier.

Derfor er det vigtigt for virksomheden at have et stærkt team, der kan være med til at skabe de bedste rammer for produktionen. I den forbindelse ansætter modulproducenten nu deres projektleder gennem flere år, Paul Donhou, 40 år, som produktionschef. 

“Bygherrerne tager vigtige skridt mod et grønnere byggeri og i takt med, at efterspørgslen på modulbyggeri stiger, vokser behovet for flere løsninger – og således også vækstpotentialet for vores virksomhed. For at forløse dette potentiale skal vi hele tiden udvikle os og tilpasse vores produkter til efterspørgslen, og det er her Paul kommer til at spille en central rolle i produktionen. Han har med sine mange år i Scandi Byg et indgående kendskab til virksomheden, og han er derfor også uden tvivl det helt rigtige match til stillingen”, siger salgsdirektør i Scandi Byg, Jesper F. Hoffmann.

Paul Donhou er uddannet tømrer hos Scandi Byg og har over 18 års erfaring i virksomheden. Han har tidligere været montageleder i Scandi Byg i 16 år, og senest kommer han fra en stilling som projektleder. Med Pauls baggrund og mangeårige erfaring fra byggepladserne vil han få ansvaret for at udvikle produktionen og opretholde et stort fokus på sikkerhed samt optimere kvalitet og levering:

“At sikre kvalitet og skabe de bedste rammer for vores produktion står højest på min dagsorden, men det er mindst lige så vigtigt, at vi fortsat vedligeholder Scandi Bygs flotte statistikker og bygger efter bæredygtighed. Lige så vigtigt er det, at sikkerheden i produktionen er i top, at mine kollegaer har det godt, og at vi leverer et godt produkt til vores mange kunder og samarbejdspartnere”, siger Paul Donhou og tilføjer:   

“Jeg glæder mig over at være en del af Scandi Byg, som er en fremadstormende virksomhed med et enormt potentiale, og jeg ser frem til at hjælpe med at opretholde og videreudvikle vores produkter, således Scandi Byg fortsat kan være markedsførende”.

Paul Donhou, som bor i Ranum, tiltrådte den nye stilling den 4. januar 2021.

Tidligere artikelMT Højgaard International skal opføre tre bygninger i Nuuks nye lufthavn
Næste artikelScantruck får særlig forhandling af Topcon