Saint-Gobain lancerer OneBond: et nyt varemærke med lim og klæbemidler til vedligeholdelse, reparation og monteringer. Virksomheden, som er førende leverandør af slibeprodukter, udvider således sit produktudbud med sekundlim, filler-lim, gevindsikring og gevindtætning.

OneBond tilbyder højtydende, holdbare løsninger til en sikker og effektiv behandling af udstyr og værktøj i forbindelse med reparation og vedligeholdelse.

Traditionelle mekaniske sammenføjningsmetoder som svejsning og mekanisk montering kan ofte være dyre og tidskrævende løsninger. Limens teknologi er udviklet specifikt som et alternativ til de traditionelle metoder, samtidig med at brugeren kan reducere sine omkostninger og spare tid.

“Med OneBond tilbyder vi sikre, brugervenlige og praktiske lime, der er designet til at spare tid, kræfter og omkostninger i forbindelse med montering og vedligeholdelse. Uanset om der er brug for høj klæbeevne, modstandsdygtighed over for temperatur og andre forhold, fleksibilitet, en hurtig hærdehastighed eller viskositet, findes der en løsning blandt det nye sortiment fra OneBond,” siger Joakim Baringe, som er Sales Director for Distribution Markets Scandinavia hos Saint-Gobain Abrasives.

Bredt sortiment 

Det nye sortiment består af et bredt udvalg af løsninger til en række almindelige anvendelser.

“Vores sekundlim hærder hurtigt og kan anvendes på mange forskellige materialer. OneBonds filler-lime er kraftige, slidstærke og holdbare under krævende forhold. Gevindsikringerne og gevindtætningerne har en unik formular uden giftstoffer samt en fremragende kemisk holdbarhed ved anvendelse til pumper, gearkasser, motordæksler og kabinetter, hvilket eliminerer lækage og korrosion. Vores produktudbud omfatter et godt udvalg af klæbeevner, gevindsikringer og muligheder for udfyldning af huller. Med OneBond kan vi forbedre og effektivisere brugernes forretning,” fortæller Erik Møller, der er salgschef i Danmark hos Saint-Gobain Abrasives.

OneBond vil i en nær fremtid udvide sit sortiment af lim og klæbemidler til eftermarkedet for biler, byggebranchen samt gør-det-selv-markederne i hele Europa.

Tidligere artikelHver anden konkurs i byggeriet fandt sted i Hovedstaden
Næste artikelFolkekært museum byder velkommen med ny, smuk hovedindgang i træ