Spæncom

Beskrivelse:
Spæncom er leverandør af betonelementer til byggebranchen. Spæncom levere materialer til alle typer byggerier, heriblandt byggeri af etageboliger, lagerhaller, kontorer broer, parkeringshuse og stadions.

er leverandør af betonelementer til alle former for byggeri. Vi bygger alt fra etageboliger, kontorer og lagerhaller til parkeringshuse, broer og stadions. I 70 år har Spæncom sat standarden for dansk betonelementbyggeri, hvilket de har tænkt sig at fortsætte med. I byggeprojekter er Spæncom med helt fra indledende fase til det færdige byggeri, hvilket gælder alt fra traditionsrige byggerier til projekter som vedrører nytænkende koncepter.

Spæncom arbejder hele tiden på at løfte ethvert byggeri på den mest optimale måde for at indfri det fulde potentiale. Fra projektets start kan Spæncom bidrage med deres viden og erfaring, således de rette løsninger fastlægges hurtigt og tidligere i projekterne. Kundernes idéer omsættes til konkrete betonløsninger med samarbejde med Spæncom og deres rådgivere. Derfor understreger Spæncom selv at de er mere end blot en leverandør af det færdige betonelement.

Spæncom er en del af Europas største producent af produkter i beton, som er koncernen Consolis Gruppen. De er repræsenteret i over 20 lande og er førende på præfabrikerede produkter i betin. Spæncom er en specialiserede partner, som ved at være en del af den verdensomspændende koncern Consolis, kan håndtere store som små projekter – hvor deres store viden om beton er med til at omsætte idéer til løsninger.

Kontaktoplysninger:
Spæncom A/S
Akacievej 1
2640 Hedehusene

Mail: info@spaencom.dk
Tlf.: +45 88 88 82 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER