Norm-teknik

Beskrivelse:
Norm-teknik er en virksomhed i værktøjsindustrien, som er kendt for levering af totalløsninger. Norm-teknik er både producent og forhandler af specialdele og norm-elementer. Her sikrer deres erfarne specialister at du får en pålidelighed, præcis og ærlig sparringspartner til dine behov. Medarbejderne hos Norm-teknik er derudover branchekendte for at sikre de produkter til deres kunder.

Norm-teknik stammer tilbage fra 1978, hvor der blev gennemført et generationsskifte. Her havde firmaet tidligere solgt skærende værktøj og maskiner, men var begyndt at koncentrere sig mere om salg af special- og normdele til værktøjsindustrien. Senere i 1994 fik Norm-teknik deres eget sliberi, så de kunne efterleve kundernes forespørgsler og krav til levering. I 2002 har virksomheden lokaler på omkring 1100 kvadratmeter, men produktion i den hele halvdel.

Selv har Norm-teknik produktion af specialdele til blandt andet form, snit/stans og maskinbyggere. Gennem virksomhedens netværk er leverandørgrundlaget udvidet, som dermed sikrer at de kan håndtere næsten alle typer af opgaver indenfor deres område. I dag er alle deres underleverandører underlagt ISO9001:2000 standarden, således de sikrer den bedste kvalitet til deres kunder. Norm-teknik vil fortsat arbejde mod at blive den førende leverandør til værktøjsindustrien indenfor deres område i Danmark. Særligt specialløsninger er noget som deres kunder efterspørger, så her vil de fortsat være til stede. Derudover har Norm-teknik planer om at komme mere ud i Europa end det er tilfældet i dag, hvilket vil gøre dem mere synlige og kendte.

Kontaktoplysninger:
norm-teknik as
Industrivej 34 · DK-6070 Christiansfeld

Mail: nt@norm-teknik.dk
Tlf.: +45 74 56 01 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER