Hem Group

Beskrivelse:
Hem Group arbejder med salg og opskæring af pladematerialer, som de levere til en række industrier. Hem Group levere blandt andet til møbelindustrien, byggeriet og en række byggemarkeder og grossister. Hem Group beskæftiger i dag 30 ansatte og blev etableret i 1989.

I dag rådet Hem Group over 9.000 kvadratmeter lager og 5 save som kan håndtere plader med mål op til 5,6 meter. Virksomheden har dertil et stort udvalg af plader med og uden FSC certificering, og i dimensioner der løser de fleste kunders behov. Her er der særligt tænkt på møbel-, emballage-, køkken-, og byggebranchen, som har behov der kan dækkes med standard mål. Hem Group gør det muligt for virksomheder at handle deres plader et sted, og med en kvalitet der er godkendt. Udover alt i standardmål levere Hem Group også kundetilpassede plader, hvor de udnytter deres råplader bedst muligt. Det er med til at reducere spildet og dertil belastning på miljøet.

Har kunden egne plader laver Hem Group også lønopgaver, hvor der skæres til efter ønske. På det område er Hem Group en fleksibel og kvalitetsbevidst virksomhed, der har de muligheder som kunderne efterspørger. Selv har Hem Group også en stor lagerkapacitet, som også giver kunder mulighed for opmagasinering af plader, som herefter kan leveres på ordre basis med få dages levering. Her har Hem Group et tæt samarbejde med fragtmænd, som sikre deres transport i hele Danmark.

Kontaktoplysninger:
Hem Group A/S
Brøndumvej 79, Hem
7800 Skive

Mail: info@hem-group.dk
Tlf.: +45 97 53 14 44

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER