Force Technology

Beskrivelse:
Force Technology er et udviklings- og testcenter, som rådgiver og følger den teknologiske udvikling tæt. Force Technology har kernekompetencer inden for elektronik, software, lys, sensorsystemer m.fl., hvor de løser opgaver for virksomheder i et bred spænd af brancher.

Force Technology møder deres kunder hos dem til en inspektion, måling eller dataopsamling. Det kan være ved broer, vindmøller, olieboreplatforme eller byggeriet. Force Technology kan på baggrund af data, erfaring og viden være med til at kvalitetssikre eller optimere design af projekter, hvor de indgår som en uvildig og akkrediteret bistand. Force Technologys viden kan bruges som beslutningstøtte i situationer, hvor dette kan være nødvendigt.

Force Technology har dermed til formål at skabe tryghed og værdi for deres kunder, som de hjælper med uvildig rådgivning og viden. Dertil er Force Technology en Godkendt Teknologisk Servicevirksomhed (GTS), som dermed opretholder og udvikler faciliteter, teknologier og kompetencer i vores samfund og erhvervsliv. Force Technology har deres hovedkontor i Brøndby, og har en historie der går tilbage til 1940. I dag løser Force Technology fortsat opgaver for virksomheder over hele verden. Force Technology er foruden deres danske afdeling repræsenteret i Sverige og Norge, med datterselskaber i hvert land. Den samlede Force Technology koncern beskæftiger dermed på den anden side af 1.000 medarbejdere.

Kontaktoplysninger:
FORCE Technology
Park Alle 345
2605 Brøndby

Mail: info@forcetechnology.dk
Tlf.: +45 43 25 00 00

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER