Fischer Danmark

Beskrivelse:
Fischer Danmark er er en del af Fischer Group, som er blandt de førende leverandører og ind- og udvendig solafskærmning, gardiner og mørklægning i Skandinavien. Fischer Danmark blev som virksomhed grundlagt i 1962 og levere i dag til både deres produkter til erhverv og privat. Her er der tale om både offentlige institutioner, kontorer, hoteller, uddannelsesinstitutioner og virksomheder. Det vidner også til at løsninger fra Fischer Danmark kan udføres i alle størrelser og tilpasset det enkelte projekt.

Fischer Danmark har æstetik, design og teknologi for øje i deres produkter, og producere selv deres solafskærmning og mærklægning på egen fabrik. I Aarhus og Gentofte har Fischer Danmark dertil showrooms, hvor der præsenteres omkring 30.000 stofprøver fra kendte tekstilproducenter. Og med den dynamiske verden vi har, så sætter de en ære i hele tiden at udvikle og udvælge de bedste tekstiler til deres produkter. Hertil udvikler de samtidig hele tiden deres kompetencer og viden på området, så de kan sikre den bedste rådgivning.

Medarbejderne hos Fischer Danmark har en stor viden indenfor solafskærmning, gardiner, mørklægning og automatik. Derfor står de også til rådighed med en uforpligtende opmåling til det projekt, hvor det er relevant at få et tilbud. Her vejledes du som kunde til at vælge produkter der løser dine behov optimalt nu og i fremtiden. Selv bestræver Fischer Danmark sig for at fastholde balancen mellem hårde kvalitetsstandarder, hensyn til miljøet og deres økonomi. En balance der medvirker til at de hele tiden udvikler og producere produkter med kvalitetsmaterialer, som sikrer en lang holdbarhed. Dertil forsøger Fischer Danmark som virksomhed løbende at mindske den måde de påvirker miljøet.

Kontaktoplysninger:
Fischer Danmark A/S
Holmstrupgårdvej 4
8220 Brabrand

Mail: fidk@fischerdanmark.dk
Tlf.: +45 46 32 02 20

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER