Dorch & Danola

Beskrivelse:
Dorch & Danola er en håndværker- og netbutik, som forhandler værktøj og tilbehør til industrien, den professionelle håndværker og gør-det-selv folk. Dorch & Danola tilbyder deres kunder et produktsortiment på over 15.000 vare, hvoriblandt førende produkter og kendte mærker som FESTOOL, Makita, Teng Tools og Milwaukee er at finde.

Dorch & Danola sælger akku maskiner, el-værktøj, håndværktøj, stationære maskiner og det dertilhørende værktøj. Dorch & Danola tilbyder både levering og afhentning fra deres lager i Odense. Dorch & Danola har en 1.500 kvadratmeter stor butik med deres showroom og lager i Odense, hvor de også reparerer og servicere maskiner og værktøj. Det er dog ikke alle de produkter som Dorch & Danola forhandler på deres netbutik, som er udstillet i deres butik og showroom.

Selv er Dorch & Danola et autoriserede garanti-værksted for FESTOOL, Milwaukee, AEG, Ferax, Holzmann, Proxxon og Luna maskiner. Virksomheden er i dag 100% familieejet, og blev grundlagt i Odense tilbage i 1931. Navnet Dorch & Danola stammer fra en sammenlægning af flere selskaber, som fandt sted i 1999. Der blev Dorch & Danola til totalleverandør til industrien, hvorefter de i 2002 yderligere udvidede forretningen med tilkøb af eget serviceværksted, som blev tilknyttet. Dorch & Danola har gennem deres udvikling formået at skabe et bredt produktsortiment, og er blevet forhandler af alle kendte mærker i branchen. Og Dorch & Danola er fortsat i udvikling for at kunne fremvise sig som en udvikler og producent der arbejder seriøst for at sikre holdbare løsninger til industrien og håndværkeren.

Kontaktoplysninger:
Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Mail: info@dorchdanola.dk
Tlf.: +45 66 15 50 40