Denios

Beskrivelse:
Denios er Danmarks førende i arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse. Med mere end 30 års erfaring, har virksomheden udviklet et stærkt kompetencegrundlag. Alle virksomhedens produkter tager udgangspunkt i deres fokus på beskyttelse af miljøet og sikkerheden på arbejdspladsen. Netop derfor opfylder samtlige produkter en lang række standarder og krav i henhold til Tyskland og loven.

Denios er oprindeligt stiftet i Tyskland, hvor de efterfølgende har bevæget sig ud på det Amerikanske, Europæiske, Canadiske og Kinesiske marked. Den danske filial blev grundlagt i 2007 i Fredericia. Her står en række danske konsulenter klar til at opfylde danske virksomheders interesse og behov for produkter inden for miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed.

Denios bruger sine mange års erfaring til at opfylde dine praktiske behov, når det gælder opbevaring og lagring af kemikalier, olier og andre farlige medier. Alle tiltag er naturligvis i overensstemmelse alle normer og den danske lovgivning på området.

Ingen projekter er for små eller store for Denios. Denios producere standardløsninger der kan kundetilpasses helt ned til marginalerne. På den måde sikrer Denios kvaliteten på produktet, samtidig med at det opfylder alle dine krav. Dette sikrer altid tilfredse kunder.

Virksomhedens danske eksperter sikrer at alle kunder får hurtig service samt en kvalitetsprodukt leveret lige til hoveddøren.

Kontaktoplysninger:
Denios
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Tlf: 76 24 40 80

Du finder resten af virksomhedsoversigten her: Oversigt
Du kan derudover se hvilke virksomheder der har medlemskab på byggetidende her og ligeledes læse mere om medlemskabet her.

SENESTE ARTIKLER