Ægte trægulve kræver normalt olie og lak, slibning og almindelig pleje for at holde sig pæne. Men sådan er det ikke længere: SUPER EG fra Moland er nemlig en helt ny type PEFC-certificeret trægulv, som i blot 10 mm tykkelse er ekstremt slidstærkt og hverken lader sig mærke af skosåler, stød fra almindelig brug eller spildte væsker. Moland yder endda livstidsgaranti mod gennemslidning.

Alle vil gerne have trægulve, men alligevel vælger mange trægulvene fra. Hvorfor? Fordi trægulve normalt er ensbetydende med løbende behandlinger med olie og lak, slibning og almindelig pleje, hvis de skal blive ved med at holde sig pæne. Men det er slut nu.

Markedets stærkeste trægulv
SUPER EG er nemlig en helt ny type trægulv, som med blot 10 mm tykkelse er så slidstærkt, uigennemtrængeligt og langtidsholdbart, at virksomheden bag – Moland i Skive – ikke tøver med at tilbyde livstidsgaranti mod gennemslidning*. Jens Klampe, der er markedschef i Moland, uddyber:

Du finder simpelthen ikke et stærkere trægulv. SUPER EG giver alle fordelene ved et naturligt trægulv, men uden at man nogensinde behøver at bekymre sig om slibning og genlakering. Det betyder, at du nu kan få et flot ægte egetræsgulv, der er lige så slidstærkt som et laminatgulv, men selvfølgelig er langt flottere og mere naturligt“.  

Miljøcertificeret og masser af valgmuligheder
SUPER EG er PEFC-certificeret, som er en miljømærkning for bæredygtigt træ. Slidlaget er af egetræ, som børstes og behandles med otte lag mat titanium-lak. På den måde fremhæves træets naturlige teksturer, og åretegningerne træder flot frem. Den stærke ultramatte lakering sikrer samtidig, at toplaget er fugtskyende i op til 12 timer.

Plankerne består at en ultrahård HDF-kerne, som giver meget høj trykstyrke og ekstrem modstandsevne mod stød fra almindelig brug. SUPER EG er desuden opbygget med træ på bagsiden, der giver plankerne stor stabilitet. Der findes to varianter i sortimentet, som er med 2 mm kork på bagsiden. Det er med til at øge trinlydsdæmpningen væsentligt.

SUPER EG egner sig alle steder, hvor du ønsker det lækre naturlige look, som du kun kan få med et ægte trægulv, men uden al besværet med løbende vedligeholdelse. Med SUPER EG får du et egetræsgulv, der holder sig flot år efter år uden at skulle slibes eller have olie og lak. Det er helt unikt“, understreger Jens Klampe til slut.

Selve lægningen af SUPER EG går nemt og hurtigt takket være det effektive G5 klik-system, og gulvet fås i byggemarkeder og trælaster landet over i syv forskellige varianter – herunder sildebensgulv til svømmende lægning. Der er med andre ord masser af muligheder for at få lavet flotte individuelt prægede designløsninger med SUPER EG, uden at det koster ekstra i hverken arbejds- eller leveringstid.    *Gennemslidning jf. garantibestemmelserne

Tidligere artikelCSR-indsatsen begynder allerede i skurvognen
Næste artikelTak for at stille krav – men husk nu renoveringen!