I produktionen hos Dana Lim kører hjulene for fulde omdrejninger, der med Per Høstgaard-Jensen som ny fabriksdirektør har registreret høj aktivitet i forårsmånederne. Det har bl.a. været med rekord i marts 2020. Den gode udvikling i produktionen, ser han frem til at fortsætte. Produktionen er først og fremmest kendetegnet ved stort fokus, på at sikre en høj produktkvalitet.

Dana Lim hentede ved årsskiftet 47-årige Per Høstgaard-Jensen ind som ny fabriksdirektør til produktionen i Køge. Han er kommet til Dana Lim med over 20 års erfaring inden for produktionsledelse i fødevarebranchen. Om sin første tid i tid i spidsen for fabrikken i Køge fortæller han:

Det er en spændende udfordring at være blevet en del af Dana Lim, der både har en stor og specialiseret portefølje og samtidig leverer til flere forskellige segmenter. Der er virkelig gang i hjulene, og trods corona-situationen har vi haft rigtigt travlt i produktionen i forårsmånederne, bl.a. med rekord i marts måned. Vi har heldigvis kunnet tage de nødvendige forholdsregler for at minimere smitterisiko, uden at det har haft negativ indflydelse på vores produktivitet“.

Meget højt niveau af kvalitetssikring
Per Høstgaard-Jensen er oprindelig uddannet kemiingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet i 1997. Derudover har han desuden gennemført HD 1. del i 2001 på CBS samt proceslederuddannelse hos Dansk Industri i 2003 og sidst han har også en lean-uddannelse hos Storm – House of SixSigma.

Desuden har han blandt andet været lidt over 16 år hos kemivirksomheden BASF, hvor han arbejdede med produktionsledelse, herunder kvalitetsstyring og -sikring i henhold til standarderne HACCP og GMP.

Der er mange forskelle på at producere til fødevarebranchen og til byggeri og industri, men faktisk endnu flere lighedspunkter. Først og fremmest er det karakteristisk for produktionen hos Dana Lim, at vi har et meget højt niveau af proceskontrol og kvalitetssikring. Det betyder, at vi altid kan levere ensartet, høj kvalitet“, fortæller han og fortsætter: 

Samtidig har vi en stor portefølje, hvor mange produkter fremstilles i relativt små batches. Det kræver ikke bare et fleksibelt setup, så vi hurtigt kan omstille os, men også nogle dygtige folk med masser af knowhow og stor kvalitetsbevidsthed. Og det har vi i dén grad. Samtidig har Dana Lim en imponerende virksomhedskultur med masser af fokus på trivsel, og det er også med til at skabe god stemning og arbejdsglæde i det daglige“. 

Inde i en god udvikling både i Danmark og resten af Norden
Fornyligt har fabrikken i Køge slået dørene op til helt nye testfaciliteter, som giver laboratorieholdet endnu bedre muligheder for at udvikle nye og eksisterende Dana Lim-løsninger. Men dog er det er langt fra slut med at udvikle fabrikken og udvide faciliteterne, understreger Per Høstgaard-Jensen:

Vi vækster år for år og er inde i en god udvikling både i Danmark og resten af Norden. Derfor kommer vi også til at udvide fabrikken yderligere, ligesom vi løbende vil kigge på, hvordan vi kan gøre processerne endnu mere effektive. Jeg glæder mig til at fortsætte denne gode udvikling sammen med resten af holdet“, slutter han af.   

Tidligere artikelStort byggeprojekt i Aarhus vundet af JCN Bolig
Næste artikelStøjreducerende asfalt og vinduer skal aflive støjgener