Det industrielle og rå look har for alvor sneget sig helt i vores hjem, og med Mosaikhjørnets nye fliseserie, Ørestaden, er det muligt at få det rette betonlook uden at gå på kompromis med kvaliteten og hygiejnen. Fliseserien er nemlig belagt med Mosaikhjørnets helt nye og innovative antibakterielle flisebelægning, der bekæmper 99,99 procent af alle bakterier og sikrer et sundere indeklima.

De seneste år har danskerne i stigende grad taget det industrielle udtryk til sig, og derfor er metal, patineret træ og minimalistiske møbler blevet en fast del af manges indretning i alt fra køkkenet og badeværelset til stuen.

Det gælder også hjemmets gulve og vægge, hvor de industrielle og rå fliser har været et populært valg hos mange. Af samme årsag lancerer flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet nu en helt ny fliseserie, der til forveksling ligner beton, men som modsat almindelig beton hverken slår revner eller gemmer på en masse bakterier.

Ørestad-fliseserien, der er lavet i keramisk porcelæn, er nemlig belagt med en ny og innovativ antibakteriel flisebelægning, som Mosaikhjørnet er eneforhandler af i hele Danmark. Belægningen, som er beskyttet af et europæisk patent, bekæmper 99,99 procent af alle bakterier inden for kun to timer og er testet mod blandt andet HIV og MRSA-bakterie.

Den nye fliseserie forener således det rå industrielle look med hygiejne. Men det er ikke kun i forhold til bakterier, den nye flisebelægning har fordele. Belægningen har nemlig også dokumenteret gavnlig effekt på luftforurening og kompenserer allerede efter to år for den mængde luftforurenende kvælstofoxid, som produktionen har medført. Belægningen bruger nemlig sollyset eller LED-lyset til at nedbryde det forurenende stof til kemiske forbindelser, som er ufarlige for den menneskelige krop. På den måde har belægningen samtidig med et trendy look en gavnlig effekt på miljøet og indeklimaet.

Ørestad-fliseserien, som er let at vedligeholde og rengøre, kommer i farverne mørkegrå, lysegrå og grå. Hver flise har en størrelse på 60×60 centimeter og koster 598 kroner per kvadratmeter.