Foto: Jimmy Pedersen A/S

Det nordjyske entreprenørfirma Jimmy Pedersen A/S har udvidet med en jord-, beton- og kloakafdeling bestående af samtlige otte medarbejdere fra samarbejdspartneren i mange år; Entreprenør Kenneth Løt i Sæby, der nu er under afvikling. Indehaver Kenneth Løt følger også med til EJP, hvor han som formand skal stå i spidsen for den nye afdeling.

 – Vi har igennem længere tid arbejdet på at tilføre nye kompetencer til virksomheden, og det er nu lykkedes. Ansættelsen af Kenneth Løt og hans stab af kloak- og betonfolk er et stærkt supplement til vores eksisterende forretning med murer- og tømrerarbejde i egenproduktion. Vi får flere strenge at spille på og kommer til at stå stærkere i forhold til totalentrepriser, siger murermester og indehaver af EJP, Jimmy Pedersen.

Flytter til dobbelt så meget plads

Med den nye jord-, kloak- og betonafdeling vokser EJP fra 10 til 18 medarbejdere, som alle samles på adressen Sagavej 4 i Gistrup ved Aalborg. Dog kun for en kort periode.

EJP skifter nemlig i løbet af april og maj de nuværende lejede lokaler i Gistrup ud med 1.250 kvadratmeter kontor, værksted og lager i en landejendom ved Storvorde, godt seks kilometer øst for den nuværende adresse. Her er bedre plads til en voksende maskinpark, der senest er udvidet med en 32 tons lastbil til entreprenørkørsel både internt og eksternt.

 – Med flytningen får vi mere tidssvarende faciliteter og dobbelt så meget plads, siger Jimmy Pedersen.

Solid økonomi

Udvidelsen sker på baggrund af et sundt økonomisk fundament. For andet år i træk har EJP opnået AAA-vurdering og ligeledes forventes overskud for femte år i træk, når 2019-regnskabet fremlægges senere på foråret.

EJP kan i øvrigt i 2020 fejre 15-års jubilæum. Foruden Jimmy Pedersen selv har også Thomas Tabro Baastrup været med hele vejen og runder dermed også 15 år i firmaet. Desuden har Morten Jensen 10-års jubilæum.

 

Tidligere artikelNyhed: Tema skal inspirere til sund boligarkitektur
Næste artikelNordelektro ansætter to