Hovedentreprisen på 36 almene boliger i Haslev, er blevet vundet af JFP Murer & Tømrer. Boligerne bliver opført som rækkehuse og er 2. etape af i alt 68 boliger, som Flexbo Danmark opfører. Administrator er Boligkontoret Danmark.

Boligerne har fået Viften II og opføres som klyngehuse i størrelser fra 85 til 100 m2. De skal være med til at tiltrække børnefamilier til området.

Første spadestik på grønt boligområde

Første spadestik var den 1. juli og Eli Jacobi Nielsen, formand for Teknik og Miljø i Faxe Kommune, udtalte på dagen:

Vi er rigtig glade for at kunne igangsætte etape II. Vi har i Faxe Kommune en bosætningsstrategi, der skal sikre varierede boligområder, som kan tiltrække borgere inden for mange segementer. Det får vi her med fuldførelsen af Viften, og noget af det vi også kan fortælle er, at vi har valgt at plante en folkeskov ved siden af bebyggelsen, som på sigt vil give endnu mere natur og forskønnelse til området.

Forvaltningsdirektør fra Boligkontoret Danmark, Lars Lehmann, uddelte ligeledes et diplom fra Danske Bank, der sikrer projektet en billigere finansiering på baggrund af en lang række grønne valg, som er truffet.

Strategien følges

Direktør i JFP Murer & Tømrer, Mikkel N. Steffensen er glad for at have vundet projektet og udtaler:
Vi har lagt en strategi om at have en bred palette af projekter inden for offentlige-, støttede- og private byggerier. Viften II passer rigtig godt ind i portefølgen. Samtidig er vi glade for, at vi er konkurrencedygtige og får mulighed for at samarbejde med en for os ny almennyttig boligorganisation.

Tidligere artikelSweco åbner arkitekttegnestue i Odense ​​​​​​​
Næste artikelKæmpeordre på 20-mands moduler til Nyt OUH