Foto: PR // I forbindelse med åbningen i Middelfart vil Horsens Lift også fejre sit 25-års jubilæum.

I starten af 2020 åbner Horsens Lift en ny afdeling i Middelfart. Udvidelsen placerer nu Horsens Lift tættere på Trekantområdet og den erhvervsudvikling, der er i området. 

I begyndelsen af 2020 flytter Horsens Lifts administration og værksted til Strib Landevej i Middelfart. Størstedelen af medarbejderne flytter med, men to chauffører bliver tilbage i Horsens og varetager lager og produktudlevering af op til 320 forskellige lifte.

“Heldigvis flytter de fleste af vores medarbejdere med til Middelfart, og få forbliver i Horsens, der fortsat vil have placering på den gamle adresse,” pointerer Esben Jensen, der er indehaver af og direktør hos Horsens Lift, og forsikrer, at kunderne i Horsens fortsat bliver præsenteret for det samme sortiment og serviceniveau som hidtil. 

“Med udvidelsen i Trekantområdet får vi en attraktiv platform for yderligere vækst i et område, hvor erhvervsudvikling er i højsædet, og hvor vores kunder i bygge- og anlægsbranchen har store aktiviteter. Vi er spændte på fremtiden og starten af 2020,” siger Esben Jensen.

Kunderne stiller store krav til kvalitet og sikkerhed
I dag stiller Horsens Lifts kunder større krav til kvalitetscertificeringer, som i fremtiden bliver endnu vigtigere for både kunder og virksomhed. Esben Jensen forklarer, at den generelle sikkerhed er vigtig for kunderne, men også miljøhensyn og høj driftssikkerhed. 

“Vores sortiment bliver løbende udskiftet og udvidet, hvilket sikrer de nyeste produkter til vores kunder, ligegyldigt brugsmål. Sammen med den attraktive DRA-certificering sikrer vi dermed størst mulig interesse fra vores kunder,” siger Esben Jensen, der pointerer, at udvidelsen af de fysiske rammer giver DRA-certificeringen endnu bedre vilkår.

DRA er en standard, som Dansk Byggeri står bag, hvor liftudlejere skal leve op til en række krav inden for miljø, arbejdsmiljø og kvalitet blandt udlejningsmaskinerne.  

Når den nye afdeling åbner i Middelfart vil Horsens Lift også fejre 25-års jubilæum, som ikke blev fejret tilbage i 2018.

Tidligere artikelPresseomtale
Næste artikelDe nominerede til Byggeriets Klimapriser