Erik Bech-Pedersen tiltræder som ny adm. direktør i HK Byg Entreprise. Erik har været i byggebranchen siden 1992, hvor han har været en af de ledende kræfter hos Enemærke & Petersen, og senest adm. direktør hos Anker Hansen.

Erik overtager direktørrollen fra stifter og partner, Henrik Mørkholt, der i stedet træder til side for at fokusere på den nye gren i forretningen: projektudvikling. Begrundelsen for udskiftningen på direktørposten skal findes i den transformation, HK Byg Entreprise har gennemgået de seneste 3-4 år.

Vi har historisk været gode til komplekse renoverings- og ombygningsopgaver, særligt i København, men vi er begyndt at bevæge os ind på nye områder, ikke kun i hovedstadsområdet, men på hele Sjælland. Vores opgaver bliver større og mere komplekse, og det stiller bare nogle andre krav. Erik kender gamet og har den know-how, der skal til for at kunne fortsætte vores positive udvikling.” udtaler Henrik Mørkholt.

Erik ser frem til samarbejdet og udtaler:

Jeg glæder mig utrolig meget over at blive en del af teamet her hos HK Byg. Her er særligt nybyg begyndt at fylde mere, og her ved jeg at jeg kan bidrage med sparring og erfaring. Samtidig er der tiltrådt nye og ressourcestærke kapaciteter, både i tilbudsafdelingen og produktionen, så jeg synes der er et meget spændende og kompetent set-up at arbejde videre med.” udtaler Erik Bech-Pedersen.

Erik tiltrådte stillingen d. 1. oktober 2020.

Tidligere artikelDorte Mandrup: Bæredygtigt byggeri må ikke styres af følelser
Næste artikelBoligfonden Kuben giver iværksætteriet medvind