Gemina Termix udvider produktprogrammet med unik, pladsbesparende fjernvarmeløsning til etageejendomme

Den danske producent af kvalitetsløsninger til fjernvarme, Gemina Termix, er blandt landets VVS-firmaer kendt for at forene optimal komfort og minimalt varmetab i sine produkter til private boliger. Med lanceringen af nyheden Termix VMTD Mini opbl. ISO sætter Sunds-virksomheden endnu en streg under den position.

Siden introduktionen af den lille, men særdeles effektive fjernvarmeunit Termix VMTD Mini, har VVS-firmaer over hele landet taget produktet til sig. Med sit kompakte design og sin høje ydeevne har Mini’en ikke mindst fundet vej til tusindvis af både små og store boliger i etageejendomme, hvor den nemt lader sig montere i et teknikskab uden at optage unødig plads.

Mens Termix VMTD Mini består af en vandvarmer til brugsvand og har direkte varmetilslutning for et radiatoranlæg, giver den til gengæld ikke mulighed for at tilslutte vandbaseret gulvvarme. For også at kunne opfylde dette behov har Gemina Termix derfor udviklet en VMTD Mini med indbygget blandekreds: Termix VMTD Mini opbl ISO.

Maksimal komfort

Både med og uden blandekreds leveres Termix VMTD Mini med indbygget TPV-regulator med tomgangsfunktion. Tomgangsfunktionen kræver ingen efterregulering og bidrager til at holde energiforbruget på et minimum. Samtidig gør TPV-regulatoren det muligt at levere varmt brugsvand uden ventetid og dermed også uden vandspild.

I den nye version med blandekreds leverer fjernvarmeunitten såvel varmt brugsvand som varmt vand til boligens gulvvarmeanlæg. Og også på den front er der skruet helt op for komforten i det lille vidunder.

Dels er unitten udstyret med en differenstrykregulator, der sørger for et roligt flow i varmekredsen, samtidig med at den også kan leveres med elektronisk varmeregulering.

Termix VMTD Mini opbl. sendes officielt på markedet i oktober 2020.

Tidligere artikelBoligfonden Kuben giver iværksætteriet medvind
Næste artikelAjos a/s sikrer strøm, vand og varme til Nyt SUND i Odense