Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob, kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere i 2023.

Hvor det før handlede om at være firstmover med downdraft hobs, så handler 2023 om at skille sig ud på et voksende marked. Det gør EICOs Phantom serie, som ikke kun skiller sig ud på elegance og æstetik, men i særdeleshed også i forhold til teknologi og knowhow. Det er dansk design med fokus på kvalitet, ydeevne og funktionelt design.

Phantom Shift tager førertrøjen
“Med Phantom Shift lægger vi os i førertrøjen med et gennemtænkt produkt, som slår konkurrenterne på flere parametre. Med Phantom Shift får kunderne markedets højeste lufthastighed på 7,0 m/s med onboard motor. Phantom Shift har en god brugerflade med markedets laveste lydniveau på kun 58dB(A) på højeste normal effekt. Phantom Shift er selvfølgelig også lavet i et tidløst design, som vil forskønne de skandinaviske køkkener i årene frem,” fortæller Niels Poulsen, CSO i EICO.

Dansk design med toptunede specifikationer og lækre detaljer
“Kigger vi på Phantom serien – herunder Phantom Shift – består den af kogeplade-teknologi fra tyske EGO og en motor fra tyske ebmpapst. Ebmpapst leverer blandt andet high-end motorer til andre kendte kvalitetsbrands i markedet. Det samme gør sig gældende for EGO, som står bag elektronikken til kogepladedelen. Med andre ord; vi har valgt det bedste af det bedste, når det kommer til tysk kvalitet og knowhow hvilket også giver Phantom serien en høj driftsikkerhed. Det flotte sorte glas er produceret i Frankrig. Her har kvaliteten igen været i højsædet, og vi har igen samarbejdet med en producent, som også leverer til adskillige andre kvalitetsbrands i markedet. Vi taler her om produkter, som alle er produceret i Vesteuropa af markedsledere inden for branchen,” udtaler Niels Poulsen.

De små detaljer tæller
Man kunne godt fristes til at tro, at når der har været så meget fokus på ydeevne og lydniveau, så er der ikke kælet for detaljerne. Men her viser EICO overskud til også at tilføje de små detaljer, som gør hverdagen lidt mere lækker. Der er tilføjet hvidt displaylys i modsætning til det røde lys, som mange måske kender fra lignende produkter i markedet. Det hvide displaylys giver et stilrent og lækkert udtryk, som dermed matcher lyset i ovnens display.

Flerfunktionsprodukter er kommet for at blive
“Én af de ting, vi har set på messer her i foråret og som forbrugerne vil komme til at se meget mere til i de kommende år er produkter, som gør hverdagen smartere og nemmere for os alle. Og gerne med flere funktioner samlet i ét produkt. Det er Phantom Shift et godt eksempel på,” lyder det fra Niels Poulsen.

Less is more fokus på rene linjer
Med over to år i pandemiens tegn har hverdagens prioriteter været under lup hos mange. Disse tankebaner har også haft betydning for, hvordan designere ser fremtiden.

”Vi kommer til at se afdæmpede nuancer og et tydeligt formsprog skaleret ned til kun det nødvendige hvor designet vil være kendetegnet ved rene linjer og simple former. Det vil forbrugerne komme til at se mere af i 2023,” slutter Niels Poulsen.

Tidligere artikelFra 0 til 25 mand på Fyn på tre år – CJ A/S
Næste artikelOpråb fra byggebranchen: ”CO2-tal er blevet et konkurrenceparameter”