Foto: PR // Logistikdirektør i Brødrene Dahl Lasse Halliday flankeret af seks medarbejdere viser stolt beviset på, at Brødrene Dahl er landets næstbedste arbejdsplads.

Mere end 100 virksomheder var indstillet til at vinde Årets Arbejdsplads. Brødrene Dahl nåede til finalen og blev kåret som landets næstbedste arbejdsplads. 

Grossist Brødrene Dahl bliver landets næstbedste arbejdsplads for deres sociale ansvar i forhold til lærlinge, de ældre og udsatte med særlige behov. Grossistvirksomheden var på scenen og modtog prisen som landets næstbedste arbejdsplads af fagforbundet 3F – kun overgået af Kamstrup, som løb med førstepladsen. 

Det er tredje gang inden for få år, at Brødrene Dahl anerkendes for sit sociale ansvar. I 2017 modtog virksomheden TURs Uddannelsespris, og i 2018 kårede Tradium Brødrene Dahl som Årets Læreplads. Derudover blev virksomheden CSR-certificeret i 2017.

Ser på det hele mennesker og tager ansvar
“Brødrene Dahl har et erklæret mål om at tage et socialt ansvar. Vi tager rigtig mange elever ind og har alene på vores logistikcenter i Randers uddannet 20 elever i de seneste 18 måneder. Vi gør også meget ud af at efteruddanne vores ældre medarbejdere. Halvdelen af vores ansatte på logistikcentret er over 50 år, og alle, der ønsker det, bliver efteruddannet,” siger logistikdirektør i Brødrene Dahl, Lasse Halliday, og fortsætter: 

“Mindre kendt er det, at vi også tager ansvar for dem, der er på kanten af arbejdsmarkedet. Vi har konstant 12 flexansatte med særlige behov enten fysiske eller psykisk på logistikcentret. Det er alt fra nedslidte til unge med angst og stress, som får en plads med trygge rammer hos os. Vi sætter en ære i at se på det hele menneske og tage ansvar. Det er dejligt at få anerkendelse for denne indsats.”

Tidligere artikelFireFree® EasyFix – nem og hurtig i brug
Næste artikelNy teknisk chef til Timberman