Foto: Nohrcon 

Der er nok mange i bygge- og anlægsbranchen, der trænger til nyt input derhjemme i disse dage. Derfor har Nohrcon Interactive Learning skyndt sig at lægge sidste hånd på det underholdende, digitale læringsspil ”Spillet om AB 18” – endda med et særligt påsketilbud.

En ny generation af interaktiv læring

Nohrcon Interactive Learning har færdigudviklet det digitale og interaktive læringsspil, der på en ny og sjov måde skal hjælpe bygge- og anlægsbranchen med bedre at forstå Aftalevilkårene for Byggeriets parter (AB 18 m.m.) og hvordan de skal bruges i praksis vha. gamification. Nogle af landets førende advokatvirksomheder, bl.a. Kammeradvokaten, har været med til at kvalitetssikre den juridiske side af AB18-spillet.

I ”Spillet om AB 18” indtager man rollen som en entreprenør, der vinder et udbud og skal indgå en entrepriseaftale med bygherre. Spilleren konsulterer, ligesom i det virkelige liv, bygherre, advokat, bank og arkitekt for at få indsigt i projektet og besvare spørgsmål. Undervejs er der underholdende minispil om garantistillelse, digitale bygningsmodeller m.m., som lærer en om de vigtigste aspekter og nyskabelser i AB 18. 

AB 18 kan læres hjemme, på kontoret eller på farten

Det eneste spillet kræver er en computer, en internetforbindelse og en gyldig licens. Når AB18-spillet er gennemført, kan det spilles igen og igen, uanset hvor man er, for at genopfriske bestemte elementer, lige så længe licensen er gyldig. Spillet lærer en de forskellige trin i processen at kende, når man skal udarbejde en korrekt entreprisekontrakt efter AB 18 – med alt hvad dertil hører, på en interessant og interaktiv måde. 

Byg videre på spillet

AB18-spillet giver en sjov og underholdende introduktion til AB 18 – men hvis man for alvor vil have indsigt i de nye aftalevilkår fra nogle af landets førende eksperter i Bech-Bruun Advokatpartnerselskab, så kan man med fordel bygge videre på spillet med Nohrcons kurser om AB 18 / ABR 18 / ABT 18, hvor praktiske cases også indgår løbende. Kurserne kan også tages som en del af Nohrcons Certificering i entrepriseret. 

Tidligere artikelV2C vinder opgave for Banedanmark.
Næste artikelNyhed: Tema skal inspirere til sund boligarkitektur