På årets første officielle efterårsdag, har Premium Syscon budt velkommen til endnu et par nye ansigter i form af Thomas Mikkelsen som økonomiansvarlig, samt Chrys Grujevsky som projektkoordinator.

Der er fuld fart på den innovative råhusentreprenør Premium Syscon, som i 2019 introducerede det patenterede VST-byggesystem i Danmark. Virksomheden har pr. 1. september sagt goddag til endnu to nye medarbejdere, der med fokus på henholdsvis økonomi og projektering skal være med til at sikre en solid udbygning af virksomhedens organisatoriske fundament.

Der er ingen tvivl om, at mange for alvor er ved at få øjnene op for styrkerne ved vores system, der som det eneste i Danmark kombinerer en meget høj grad af præfabrikation med in situ-støbning. Vi har masser af projekter i pipelinen og store ambitioner for den næste periode, så vi er glade for at kunne opruste på flere vigtige positioner med stærke profiler“, udtaler COO Chief Operations Officer Christian Lundeborg.  

Over 20 års revisorerfaring
Thomas Mikkelsen er tiltrådt stillingen som økonomiansvarlig i Premium Syscon og kommer med over 20 års erfaring med revision, regnskaber og økonomi fra Deloitte. Han er uddannet HD i regnskab fra Syddansk Universitet 2001, cand.merc.aud. samme sted i 2010 og har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet skat, årsregnskabsloven og cyber security for små og mellemstore virksomheder.

Han har 1999-2020 beklædt flere stillinger og været ansat i forskellige afdelinger hos Deloitte. Her har han betjent et bredt spektrum af kunder, lige fra små selvstændige erhvervsdrivende til større danske og internationale koncerner, og derudover har han stor erfaring med økonomistyring.

Premium Syscon er en meget spændende virksomhed i vækst og med et kæmpe potentiale for at forandre byggeriet i Danmark med sit innovative koncept. Jeg glæder mig derfor til at få fingrene ned i materien og være med til at bygge de interne systemer og processer op, så vi får skabt et endnu stærkere udgangspunkt for at udvikle virksomheden“, fortæller Thomas Mikkelsen, der i fritiden blandt andet rejser meget og træner til halvmaraton.

Indgående erfaring med 3D-programmer
I den tekniske afdeling har Premium Syscon ansat Chrys Grujevsky som ny projektkoordinator. Han er uddannet bygningskonstruktør fra VIA University College Horsens i 2019 og har derefter blandt andet arbejdet med 3D-projektering hos Andrew Wallace Architects + Interior Designers i Manchester. Her fik han indgående kendskab til programmer såsom Maxwell og Microstation, mens han allerede under uddannelsen var blevet godt indført i Revit og Sketch-Up.  

Min opgave hos Premium Syscon bliver først og fremmest at koordinere projekteringsmaterialet, oversætte mellem vores danske og østrigske ingeniører og være med til at sikre det kølige overblik over alle de tekniske detaljerne i en hektisk hverdag. Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang“, udtaler Chrys Grujevsky, der allerede har været en tur nede at besøge Premium Syscons topmoderne produktionsfaciliteter i Nitra i Slovakiet.

Ud over de to nye ansigter i september har Premium Syscon i august hentet NCC- og MT Højgaard-profilen Henrik Burkal ind som ny markeds- og salgschef. Virksomheden er desuden lige nu med hjælp fra SAM International på jagt efter en erfaren profil til at styre produktionen i Danmark.

Tidligere artikelKontorfaciliteter hejses 30 meter fra mole og ud på sandklitterne i Rødbyhavn
Næste artikelMøbelindustriens certificeringsmuligheder styrkes med ny limudvikling