Produktionskapaciteten for stålprodukter øges hos Dørproducenten SWEDOOR, der nu opruster med lejlighedsentrédøre i stål til sortimentet. Det sker blandt andet på baggrund af en stigende efterspørgsel på elegange og sikre dørløsninger i lejlighedsbygninger.

Dørproducenten SWEDOOR styrker nu sit fokus på projektmarkedet og øger produktionskapaciteten inden for stål. Det sker som følge af en stigende efterspørgsel på solide og kvalitetssikre dørløsninger til lejlighedsbygninger, hvor der blandt andet stilles store krav til indbruds- og brandsikring.

Derfor lancerer SWEDOOR nu lejlighedsentrédøre i stål, som giver mulighed for at skræddersy entrédøren til det enkelte byggeri uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed, funktionalitet eller design. Lejlighedsentrédørene fås i sikkerhedsklassificeringen RC3 og lever op til kravene i europæiske standarder, og det er muligt at tilvælge brand- og lydklassificeringer. Derudover fås dørene i et væld af farver, som giver mulighed for et flot design.

“Ofte forbinder man ståldøren med robusthed og et tungt udtryk, men de nye lejlighedsentrédøre i stål udmærker sig ved, at funktionaliteten og sikkerheden er pakket ind i et flot og minimalistisk design, og man får derfor en komplet løsning”, siger Peter Sejling, der er salgsdirektør hos SWEDOOR i Nordeuropa, og fortsætter:

“Ståldøre er et oplagt valgt til professionelt brug, og vi er glade for, at vi nu også kan tilbyde ståldøre i lejlighedsbygninger, hvor der netop er behov for ekstra slidstærke og sikre løsninger”.

SWEDOOR lancerede tidligere på året et helt nyt entrédørskoncept til lejlighedsbygninger, hvor man først og fremmest vælger det foretrukne design til døren, hvorefter de ønskede funktioner tilvælges. De nye entrédøre i stål er således en udvidelse af konceptet, hvor det altså nu er muligt at vælge dørene i stål.

De nye lejlighedsentrédøre i stål lanceres fra 1. oktober 2020. 

Tidligere artikelDanielsen Architecture og MT Højgaard Projektudvikling vinder udbud
Næste artikelFuld fart på ny fugemontøruddannelse