Danielsen Architecture / Urban Landscape og MT Højgaard projektudvikling har netop fået at vide, at deres bud er vinder af udbuddet af Kildegården 1.

Vinderprojektet omfatter 35 boliger med tre og fire værelser. Alle boligerne får enten egen have eller altan, og på toppen af de i alt fem forskudte byhuse, bliver der etableret fem penthouse-boliger med tre altaner hver. Byggeriet certificeres enten med DGBN eller Svanemærke.

Danielsen Architecture har tegnet byggeriet på baggrund af et meget detaljeret udbudsgrundlag.

Vi er utroligt glade for at have vundet projektet sammen med MT Højgaard Projektudvikling. For os har den arkitektoniske vision været at skabe en boligbebyggelse med diversitet og arkitektur, som forholder sig til den helt særlige historiske bykontekst, den er placeret i, tilpasset fremtidige krav til bæredygtighed, og de ønsker og behov, som en moderne familie har i dag“, siger Lise Bækgaard, der er partner i Danielsen Architecture.

MT Højgaard Projektudvikling, der er bygherre på sagen, glæder sig over at have vundet, og ser sagen som et godt eksempel på, hvordan virksomheden med omhu udvikler projekter, som er mere end mørtel og mursten. Parterne går nu sammen med Roskilde Kommune om at færdigprojektere byggeriet.

Enemærke & Petersen skal opføre byggeriet, som forventes at stå klart i begyndelsen af 2022.

Sagen er et godt eksempel på hvordan vi i koncernen udnytter hinandens kompetencer. Vi glæder os i Enemærke & Petersen til opgaven, som størrelsesmæssigt og beliggenhedsmæssigt passer rigtigt godt til os. Og så bliver det jo også et flot byggeri“, siger Jimmi Vinther Gravgaard, der er projektudviklingschef fra Enemærke & Petersen.

Projektet har en salgsværdi på 125. mio. kr.

Tidligere artikelMidtjysk Albyg har vokseværk – og har derfor brug for noget mere plads
Næste artikelSWEDOOR lancerer lejlighedsentrédøre i stål