Foto: STARK

STARK Danmark vil med købet af SJAKK A/S sikre, at deres kunder har nem adgang til byggematerialer, og det skal de have i hele landet. Alle kunder, medarbejdere og aktiver i SJAKK A/S bliver derfor en del af STARK Danmark.

SJAKK har butikker i Midtjylland, hvor de beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Deres forretninger ligger i Hedensted, Give, Egtved og Ejstrupholm, og med de nye forretninger i porteføljen udvider STARK kraftigt i det midtjyske, idet de i forvejen har forretninger i blandt andet Vejle, Horsens og Brande.

”Jeg vil gerne takke ejerne og medarbejderne for den udvikling, de har skabt i SJAKK. SJAKK er i dag en stærk aktør i det Midt- og Østjyske, og vi ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen i STARK,” siger Britta K. Stenholt, Adm. dir i STARK Danmark.

Lokalt engagement
Opkøbet er den del af den rute, der er lagt for STARK. Her er der blandt andet fokus på at have medarbejdere med et lokalt engagement i en kæde af forretninger, som ligger tæt på kunderne.

“Derfor er jeg rigtig glad i dag. Med opkøbet styrker vi tilstedeværelsen i Midt- og Østjylland, som vil være en fordel for vores primære kunder, nemlig de professionelle håndværkere. Overtagelsen er med andre ord helt i tråd med vores overordnede vækststrategi,” siger Britta K. Stenholt.

Som en del af STARKs sædvanlige praksis og i tråd med ånden i SJAKK, vil det nye ejerskab fortsat engagere sig i livet i lokalområdet.

Trælastfirmaet SJAKK
SJAKK blev etableret i 2017 af Michael Thorup Mortensen og Mads Walter Kloster ved overtagelse af Brødrene Skous seks trælaster (Juelsminde Gruppen). Nu bliver de ca. 80 medarbejdere en del af STARK koncernen.

”Det har været spændende og udfordrende at prøve kræfter med at drive SJAKK. Vi er nået langt med vores investeringer og ikke mindst vores mission om at være den mest lokalt forankrede trælast. Vi er glade for, at STARK Danmark overtager vores aktiviteter, da vi er sikre på, at de som kommende ejer vil videreudvikle forretningen i tråd med det, vi startede i 2017,” forklarer Michael Thorup Mortensen, medejer af SJAKK.

Handlens endelige afslutning er betinget af godkendelse fra de danske konkurrencemyndigheder.

Fakta om STARK Danmark

  • 66 byggecentre i Danmark og seks i Grønland
  • Virksomheden er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer og tilbyder en lang række services og rådgivning til både entreprenører og professionelle håndværkere.
  • STARK Danmark beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere og er en del af STARK GROUP, der er fordelt i fem lande med i alt 10.000 medarbejdere og 412 trælaster.
Tidligere artikelLavere tempo i bygge- og anlægsbranchen
Næste artikelNyt dansk museum får donation af den tyske Forbundsdag