Foto: home Erhverv // Stammershalle Badehotel

Et af de ældste og mest navnkundige hoteller på Bornholms er nu blevet sat til salg.  Hotellet er Stammershalle Badehotel, som ligger mellem Gudhjem og Allinge med udsigt ud mod klipper og Østersøen. Det er Henriette Lassen og Henrik Petersen, som efter ti fantastiske år nu har besluttet at sælge badehotellet.

”Det har været sjovt og spændende. Der er fortsat et stort potentiale i stedet og dets medarbejdere, men vi kan mærke, at der skal andre kræfter til”, udtaler daglig leder Henriette Lassen og fortsætter:
“Da vi købte hotellet i 2011, var et af målene, altid at blive nævnt blandt de 5 bedste spisesteder på Bornholm. Det må vi sige, at ha opnået”.

Siden starten i 2011 har hotellet gået igennem mange forbedringer og renoveringer, hvor det er gået fra at være et typisk sæsonhotel til at være et helårsåbent hotel. Både de fysiske rammer og kundegrundlaget gør det muligt, at forlænge sæsonen endnu mere. De seneste år har sæsonen startet midten af marts og sluttet ultimo oktober, hvor restauranten har åbent ni måneder om året.

”I år sluttede vi med den bedste belægning nogensinde, og især oktober var fantastisk. Derfor har vi selvfølgelig overvejet at holde hotellet åbent ligeså længe som restauranten. Vi kan se, at den generelle interesse der er for Bornholm, også gælder Stammershalle Badehotel” siger Henriette Lassen

Hotel- og restaurantgæsterne til hotellet er i dag et godt mix af både turister og lokale, hvilket også er med til at hotellets “ Søndags Boblebrunch” efter otte år fortsat er rigtig populær. Hotellet råder over restaurant, møde- selskabslokale, køkken og 15 værelser. Herudover er der være mulighed for, at købe/leje 10 ferielejligheder og lade disse indgå i den daglige drift. Og som en del af Ejerforeningen Stammershalle er der adgang til sauna, vaskerum, tennisbane m.m.

”Vi har haft enkelte henvendelser og interesserede, hvilket har foranlediget til, at vi nu sætter hotellet til salg. Indtil den rette køber er fundet, er både vi og vores medarbejdere i fuld vigør på hotellet, og glæder os til endnu en flot sæson” slutter Henriette Lassen.

home Erhverv
Hotellet er udbudt af Hans Tønder Jensen fra home Erhverv, som kan give yderligere information om hotellet på +45 40 30 62 33

Tidligere artikelEldrevne entreprenørmaskiner er klimavenlige og nedbringer byggetid
Næste artikelDM i Skills: VVS-energispecialister blev testet