Foto: Bygma

Bygma er bevidst om sin position i byggebranchen og har dermed indført ny uddannelse, der skal give niveauet for bæredygtighed i organisationen endnu et løft.

Ekspert om certificeringer
“Bæredygtighed er blevet et grundvilkår for at drive forretning, og vi skal være bevidste om vores rolle i byggeriets værdikæde” siger marketingdirektør Lasse Weien Svendsen. ”Med flere bæredygtige materialer fra Bygma spiller vi en aktiv rolle i at reducere Danmarks samlede CO2-udledning”.

“Vi har etableret spydspids-ordningen for at sikre videndeling, så Bygma bliver det naturlige sted at gå hen, når et bæredygtigt byggeri skal realiseres. Jo tidligere vi kommer ind i fasen, jo bedre kan vi vejlede. Helt basalt handler det om at forstå og vejlede om de vigtigste certificeringer inden for bæredygtighed. Vi skal hjælpe kunderne med at træffe de rigtige materialevalg, og vi skal kunne levere de materialer og den dokumentation, der skal til for at bygge bæredygtigt”.

Et fundament i konsensus
”Bygma giver spydspidserne en detaljeret viden om bæredygtighed,” siger Lasse Weien Svendsen videre. ”De gennemgår et uddannelsesforløb, som lægger grunden til et fælles fundament for det videre arbejde med bæredygtighed i koncernen. Deres opgave er at være ressourcepersoner for hele deres region. De skal med deres viden bistå vores mere end 200 bæredygtighedsambassadører, som har gennemgået en grundlæggende uddannelse i certificeret træ, certificerede byggerier og bæredygtig dokumentation”.

“Spydspidserne skal hjælpe med at definere hvilken viden og værktøjer, ambassadører og sælgere har brug for i deres møde med kunderne for at kunne inspirere og vejlede bedst muligt om bæredygtighed”.

Uddannelse på samtlige niveauer
”Fremover vil spydspidserne gennemgå løbende videreuddannelse, hvor de får ny inspiration, indsigt og værktøjer, og hvor de får mulighed for at udveksle viden og erfaringer med hinanden”. 

“Bæredygtighed spiller en central rolle i Bygma. Derfor uddanner vi også vores ca. 60 trainees i håndtering af bæredygtighed i Bygma under deres skoleophold på Business College Syd.” slutter Lasse Weien Svendsen.

Tidligere artikelJönsson med rækkehuskvarter i Rødovre
Næste artikelNy attraktion i København