Foto: Aarhus Vand // Gundstykke

Nu har virksomheden Raundahl & Moesby skrevet kontrakt med Aarhus Vand om totalentreprisen om nyt stort domicil til selskabets 235 medarbejdere, som opføres i en partneringaftale med NIRAS og Cebra. 

Aarhus Vand vil samle sine nuværende lokationer i et nyt stort og moderne domicil, som skal huse selskabets samtlige 235 medarbejdere. Derfor har selskabet købt en 37.000 kvadratmeter stor grund i den sydlige del af Aarhus. Projektet er på samlet 10.000 kvadratmeter fordelt på administration samt service- og produktionsarealer. 

Kort før jul underskrev Raundahl & Moesby kontrakten med Aarhus Vand, der har Erik Arkitekter med som bygherrerådgiver. Med på opgaven har Raundahl og Moesby også rådgiverteamet bestående af arkitektfirmaet Cebra og NIRAS. Raundahl & Moesby tidligere med stor succes arbejdet sammen med begge på andre opgaver, så alle parter ser frem til endnu et vellykket projekt.

“Totalentreprisen gennemføres i partnering, hvor huset skal skabes i fælles samarbejde med Aarhus Vand fra første idéskitse til endelig ibrugtagning – på samme måde som størstedelen af de projekter, som vi kaster os over og helt i tråd med vores DNA,” siger CEO Carsten Raundahl. 

Den 37.000 kvadratmeter store grund er placeret i et helt nyt innovationsdistrikt. Her vil Aarhus Vand sammen med Aarhus Kommune skabe rammerne for etablering af en national vandklynge med virksomheder, startups og forsknings- og vidensinstitutioner inden for dansk vandteknologi i Aarhus. 

Der er kun udarbejdet lokalplan for en del af området. Derfor skal Aarhus Vand sammen med Aarhus Kommunes planafdeling, C. F. Møller samt Raundahl & Moesby udarbejde en lokalplan for området, hvor den købte grund ligger. 

Aarhus Vands nye domicil forventes at være klar til indflytning ved udgangen af 2022.

Tidligere artikelTransformation af Danmarks Akvarium til stort multikulturhus
Næste artikelVirksomheder bør være forsigtige med CO2-kompensation