Foto: PensionDanmark

Boligbyggeriet Pollux er så bæredygtigt, at det er blevet certificeret med DGNB-Guld. Genbrugsmursten og gode udendørsarealer scorer toppoint.

PensionDanmarks boligbyggeri på Islands Brygge er nu certificeret som værende så bæredygtigt, at det har modtaget guld fra DGNB, som er en af verdens førende standarder til bæredygtige ejendomme. Certificeringen fik de af direktør i Green Building Council, Mette Qvist, og her blev det fremhævet, at ejendommen er bygget af kvalitetsmærkede genbrugsmursten, at bygningen er robust, og at der er nem adgang til udearealer af høj kvalitet. Certificeringen ligger også i linje med bygherren PensionDanmarks værdiprogram for investering i ejendomme: Her har de høje ambitioner for ejendommenes aftryk på klima, miljø og social bæredygtighed.

”Pollux bliver endnu et attraktivt PensionDanmark-byggeri, hvor beboerne ikke alene kan glæde sig over kvaliteten i både bolig, nærmiljø og de tilhørende lave vedligeholdelsesudgifter, men samtidig kan nyde kvalitetsboligen med god samvittighed over dens meget høje standarder for bæredygtighed. Det bidrager i fællesskab til at gøre det til en god og langsigtet investering for både den enkelte boligejer og dermed også for PensionDanmarks medlemmer,” siger ejendomsdirektør i PensionDanmark Marius Møller i en pressemeddelelse.

Byggeriet Pollux ligger direkte mod havnefronten og er bygget af NCC og stod klar til indflytning d. 1. september 2018. består af 70 boliger og er en del af over 500 bæredygtige boliger, som PensionDanmark opfører på HavneBryggen i København.

Tidligere artikelNye Urban Riggers på Refshaleøen er bedre rustet til hårdt vejr
Næste artikelDanske virksomheder skal 3D-printe i metal