I Nordjylland, på Løkken Badehotel, er to lejligheder i øjeblikket ved at blive totalrenoveret med nye korkgulve fra Timberman, snedkerkøkkener og nye møbler. Renoveringen er et led i et større projekt, der skal føre den oprindelig stil tilbage til hotellet.

Løkken Badehotel, ligger midt i nordjyske Løkken, med gul facade, rødt tegltag og vinduer med sprosser. For at sikre at badehotellets ydre i endnu højere grad matcher det indre, er hotellet lige nu ved at gennemgå en større totalrenovering. Alt sammen med henblik på at føre det tilbage til den oprindelige stil. Der er netop afsluttet en renovering af fem lejligheder og nu er yderligere to lejligheder ved at blive istandsat, hvor alt fra møbler og køkkener bliver udskiftet.

“Vi har en rigtig god og central placering i Løkken by, og derudover emmer bygningens ydre af idyl og romantik, som jo passer helt perfekt til et badehotel. Lejlighederne indenfor halter dog lidt efter, og for at imødekomme vores mange årlige gæster besluttede vi derfor at føre bygningens interiør tilbage til den oprindelige stil”, siger Christian Hem, der er bestyrelsesmedlem og medindehaver af Løkken Badehotel.

I samme ombæring gulvene bl.a. også blevet udskiftet, hvor gulvvirksomheden Timberman, har leveret et korkgulv af mærket Wicanders Commercial i farven Villa Pine. Gulvet har en overflade i slidstærk vinyl og med en kerne af kork. Samtidig har gulvet et lyst, naturtro fyrretræsmønster, der bidrager til den stemning og udtryk, man ønsker opnå i værelserne:

“Wicanders Commercial egner sig perfekt til et hotel som Løkken Badehotel, hvor der både er fokus på æstetik og praktik. Den slidstærke vinyloverflade sikrer nemlig, at gulvene kan holde til mange gæster og daglig rengøring – og samtidig ligner gulvene træ, så de matcher den naturlige og romantiske stil“, forklarer key account manager hos Timberman Poul Kristensen og tilføjer:

Korkgulve har desuden den fordel, at de på grund af naturmaterialet og produktionsprocessen er klimavenlige, hvilket også er et parameter, som begynder at vægte højt i kommercielle projekter”.

Foruden korkgulvene, bliver der ligeledes isat håndlavede snedkerkøkkener i hotellejlighederne, og samtidig får alle rum nye møbler og tapeter, der sammensættes i matchende farvetemaer.

Løkken Badehotel forventer til sommer at have totalrenoveret ni ud af i alt 29 lejligheder på hotellet.

Tidligere artikelDianalunds nye bæredygtige bydel skal Sweco designe ud fra FN’s verdensmål
Næste artikelAP Pension indgår lejekontrakt for Danmarks første Svanemærkede friplejehjem