Hos Skallerup Seaside Resort i Nordjylland, er den naturlige stemning vigtig og derfor har man de seneste år løbende udskiftet gulvene i blandt andet receptionen, restauranten og fitnesslokalet til naturlige og bæredygtige korkgulve fra Timberman. Turen er nu kommet til 25 af feriecenterets huse, der i øjeblikket får udskiftet gulvene til kork.

For at hive den naturlige stemning med indenfor hos Skallerup Seaside Resort, er man lige nu i fuld gang med at udskifte gulvene i hele 25 af feriecenterets huse, til korkgulve af mærket Wicanders fra Timberman. Renoveringen af feriecenteret er et større projekt, der har strakt sig over flere år, fortæller driftschef på Skallerup Seaside Resort, Henrik Nielsen:

“Vi lever af at tilbyde vores gæster en naturoplevelse ved havet, og den fornemmelse ønsker vi naturligvis også at afspejle indenfor. Som en del af det projekt er vi løbende i gang med at udskifte vores gulve til nye, der er i tråd med det indtryk, vi gerne vil give vores gæster – og nu er turen så kommet til 25 af vores huse. Her er gulvene fra Timberman en oplagt løsning, fordi de kombinerer et naturligt egetræslook med en høj slidstyrke, som gør, at gulvene kan holde til både mange gæster og daglig rengøring”, forklarer han og fortsætter:

Tilbage i 2015 testede vi første gang gulvet i vores reception, som er et knudepunkt for gæster og personale med meget daglig aktivitet. Det har vi haft gode erfaringer med, og da vi et par år senere skulle have et nyt fitnesscenter, blev gulvet her derfor også et korkgulv fra Timberman”.

Restauranten er siden blevet renoveret med 1.800 kvadratmeter af samme type gulv i 2018, og for nylig har tre nye hytter også netop fået lagt i alt 247 kvadratmeter Wicanders korkgulv af typen HydroCork.

“HydroCork-gulvene kombinerer naturlig æstetik og praktik, hvilket gør dem særdeles velegnede på et travlt feriested som Skallerup Seaside Resort, der ligger i naturskønne omgivelser. De holder til alt lige fra gæsternes våde sko til fitnesstræning og daglig rengøring, hvilket er essentielt i forhold til erhvervsmæssig brug“, forklarer key account manager hos Timberman, Poul Kristensen, og fortsætter:

“Gulvene har desuden den store fordel, at de på grund af korkkernen er akustikvenlige og således kan dæmpe støj i lokalet og trinstøj fra sko med hele 20 decibel. Det er især en fordel i restauranter med mange mennesker og højt til loftet eller i fitnessrum, hvor maskiner og trænende mennesker giver et forhøjet støjniveau”.

Udskiftningen af gulvene i de 25 huse forventes at være færdigt den 1. juli 2020.

Tidligere artikelFagentrepriser sparer bygherrer penge
Næste artikelSådan skabes attraktive og klimaresistente byer