Eden Park

Eden Park fokuserer på kvalitet og opfyldelse af kundernes behov, hvor standardløsninger er ligevægtige med specialdesignede ønsker. Dette sikrer individuelle løsninger, der har korte leveringstider og konkurrencedygtige priser.

Postkasser fra Eden Park er udviklet med særlig fokus på materialevalg og produktionsteknik. Eden Park er markedets mest markante udbyder af kvalitetspostkasser og postkasseanlæg.

Vi kan med vores brede produktprogram og lokale sælgere imødekomme et hvilket som helst kundeønske, og har derfor også leveret en lang række løsninger til erhvervsvirksomheder og etageejendomme over hele landet.

Eden Parks produktprogram består af tre produktserier bestående af EP Basic, EP Digital og EP Custom. Dette produktprogram er bredt og varierende, så det er muligt at tilgodese enkle, komplekse og fremtidssikre ønsker. Eden Parks produktserier kombinerer innovation og kvalitet og i mange tilfælde er det kun fantasien sætter grænser. Det er muligt at skræddersy postkasseanlægget efter kundens behov og der findes mange muligheder i form af postkassemodeller, placeringsmuligheder og udseende.

Eden Park er en del af Scantron group og kan derfor nemt levere løsninger, der er fuldkommet integreret med adgangskontrol og dørtelefoni.

Kontaktoplysninger:
Eden Park
Gammelsø 2,
5000 Odense
+45 63 13 99 66
www.edenpark.dk

ARTIKLER