Denne nyhed er fra LITE A/S og er oprindelig bragt på Byggeri+Arkitektur.

Skovly Ejendomme står bag det arkitekttegnede ejendomsbyggeri, PORT ONE, der er opstået af den gamle Aalborg Handelsskole.

Lejeboligerne i PORT ONE har en af Aalborgs mest centrale placeringer på havnefronten, kun et stenkast fra Kulturbroen og Cloud City samt Spritfabrikken som nærmeste nabo, der blomstre op som et kunst- og kulturcentrum. Det har derfor været vigtigt for Skovly Ejendomme at skabe et smukt byggeri, til glæde for både lejere og forbipasserende på den pulserende havnefront. PORT ONE er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema, med Rottbøll & Partners som totalrådgiver.

Det kompromisløse ejendomsbyggeri er skabt af højkvalitetsprodukter, og med belysning der binder hele byggeriet sammen – udendørs som indendørs.

2

6

Lokal belysningsleverandør

Igennem den 2-årige byggeperiode, har den lokale belysningsleverandør LITE A/S stået for projektering og levering af al belysning til det smukke byggeri. Ligesom der ved byggematerialerne ikke er gået på kompromis med kvaliteten, er der også kræset om belysningen, og kun valgt de bedste belysningsarmaturer i LED, som passer ind i den arkitektoniske byggestil.

Indendørs er LED-bånd indbygget i det specieldesignede lamelloft, og i indgangspartiet mødes man af to RADIUS NO. 0 pendler af danske ESKO DESIGN. Lejlighederne er gennemgående indrettet med minimalistiske indbygningsspots og skjulte LED-bånd, der skaber et lyst og venligt miljø.

Udendørs er der sat fokus på miljøbelysningen, hvor træer og buske lyses op af små nedgravningsspots. Langs alle svalegange er der monteret væglamper, som understreger bygningens arkitektoniske look.

På toppen af det imponerende boligbyggeri, har beboerne adgang til en stor rooftop terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten til Limfjorden og Kulturbroen. Tagterrassen er tegnet af samme arkitekter, der også står bag Salling Rooftop, Rambøll Gruppen. Heraf har rooftop terrassen den samme gennemgående stil, med mange træbeklædte siddepladser i forskellige niveauer, to orangerier og stemningsbelysning, der er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Hele terrassen er omsluttet af et rækværk i glas, som oplyses med LED-bånd, der kan skifte mellem hvidt og farvet lys.

Lillegården El har udført installationsarbejdet til dette imponerende projekt.

8
Tidligere artikelDanmarks første bæredygtige byggemarked overgår egne forventninger
Næste artikelDebat: Et godt arbejdsmiljø mærkes