Foto: KUMAs fabrik i Gadbjerg, Danmark.

KUMA er markedets førende og største producent indenfor støbte vaske og bordplader til køkken og bad. KUMA fremstiller markedets bredeste udvalg i materialer, farver og vaske til bad og køkken i deres moderne produktionsfaciliteter i Gadbjerg. Bordplader tilpasset kundens ønsker og laves efter individuelle mål med eller uden indstøbt vask.

Stor efterspørgsel kræver stor effektivitet

Voksende efterspørgsel hos KUMA sætter naturligt større krav til effektivisering. Med bordplader på op til 300 kg, kræver det hjælp fra løfteudstyr, som kan sikre både effektivitet og sikkerhed for medarbejderne. 

Winlet 600 vakuumløfter – den fleksible og effektive løsning

Efter at have haft GMVs Winlet 600 på prøve i 3 måneder, har medarbejderne hos KUMA oplevet, hvor stor en aflastning maskinen er i deres daglige arbejde.

Produktionsmedarbejder og arbejdsmiljørepræsentant Dan Nielsen udtaler:

”Før skulle vi være 3-4 mænd for at løfte og håndtere bordpladerne, men med vores Winlet 600 kan en enkelt mand nemt og hurtigt selv klare opgaven – uden nogen form for belastning af ryggen”.

Winlet 600 er en super kompakt maskine med en bredde på kun 86 cm. med mulighed for at lægge lasten om på siden. Dette muliggør transport igennem døråbninger og smalle passager, med last op til 300 kg.

Kompaktheden giver KUMA en ekstrem fleksibilitet i produktionen og på lageret, men derudover giver det mulighed for at have maskinen med sig, når de leverer produkter til kunderne.

Et billede, der indeholder lastbil, bygning, person, mand

Automatisk genereret beskrivelse


KUMA medarbejder Dan Nielsen løfter bordplade på 280 kg. med Winlet 600 fra GMV.

Tilpasset KUMAs behov

KUMAs Winlet 600 vakuumløfter er specifikt tilpasset deres behov for at løfte ofte meget lange bordplader ved at montere en forlænget sugetravers, som hjælper med at holde lasten i balance.

Til dette forklarer Dan:

”Den forlængede sugetravers har været super for os. Vi oplever, at det er nemt og enkelt at indstille og man behøver ikke at være 100% præcis med om man løfter nøjagtigt i midten af lasten”.

Alle lufttætte emner løfter Winlet

Alle vakuumløftere fra GMV kan løfte mange forskellige materialer, ved blot en nem omstilling. Dette kræver i nogle tilfælde særlige sugekopper, som let monteres på den eksisterende front.

Et billede, der indeholder transport, himmel, grøn

Automatisk genereret beskrivelse

Winlet 600 er meget brugervenlig og enkel at betjene med dens multifunktions betjeningspanel, som tillader præcis placering af lasten.

Læs mere om Winlet 600 vakuum løfter fra GMV her.

Se en kort video af hvordan KUMA bruger Winlet 600 fra GMV .

Er du interesseret i at få en demonstration eller høre mere om hvordan Winlet kan afhjælpe og effektivisere dine løfteopgaver?

Kontakt GMV

Tlf. +45 7573 8247

E-mail: post@gmvas.dk

Tidligere artikel29 etagers aluminiumsbygning får eftertragtet pris
Næste artikelDen løgn som de danske håndværkere kæmper med